Survivor: Ποιος αθλητής είχε κλείσει, αλλά τελικά πήρε τη θέση του ο Χανταμπάκης

24.04.2017
Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor και όμως, η συμμετοχή του έκλεισε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή αφού αρχικά στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ επρόκειτο να μπει ο πρωταθλητής κολύμβησης με παγκόσμιες διακρίσεις και τρεις Ολυμπιάδες στο παλμαρέ του, Γιάννης Δρυμωνάκος.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο ίδιος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τελικά δεν μπόρεσε να λάβει συμμετοχή αν και εξ αρχής ήταν θετικός:

«Έκανα ένα πρώτο ραντεβού με κάποιους ανθρώπους από την παραγωγή σε ένα κτίριο στην λεωφόρο Κηφισίας. Μου πρότειναν να διαγωνιστώ με την ομάδα των Διασήμων. Παρότι αρχικά ήμουν θετικός, προέκυψε ένα αρκετά σοβαρό οικογενειακό θέμα τελευταία στιγμή και ούτε δύο μέρες πριν την πτήση για Άγιο Δομίνικο, αποφάσισα να μην πάω για λόγους ανωτέρας βίας».

Έτσι τη θέση του πήρε ο Χανταμπάκης, ενώ ο Δρυμωνάκος μιλάει για τον χαρακτήρα ορισμένων παικτών που τους γνωρίζει προσωπικά:

«Ξέρω τον Κώστα τον Κοκκινάκη από τις πισίνες (σ.σ. είναι Ολυμπιονίκης του πόλο), αλλά και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είναι αθλητικογράφος. Τα συγκεκριμένα παιδιά είναι περισσότερο έξω καρδιά και όχι τόσο μαζεμένοι όσο φαίνονται στο παιχνίδι. Βέβαια, μπορεί να είναι και λόγω κούρασης και ταλαιπωρίας. Για να είμαι ειλικρινής, παρακολούθησα εντατικά το Survivor την πρώτη εβδομάδα της προβολής του και ομολογώ ότι δεν περίμενα πως θα έχει τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Προσωπικά, ενθουσιάστηκα με το μέρος και την παραλία. Τώρα, το πόσο θα άντεχα εκεί, είναι άλλο θέμα».