Survivor: Ανω-κάτω οι «Διάσημοι», ποιοι είναι οι τρεις προς αποχώρηση!

21.03.2017
Ανω-κάτω έγιναν οι Διάσημοι στο παιχνίδι της ασυλίας, με αποτέλεσμα η ψηφοφορία να περιλαμβάνει μεγάλες εκπλήξεις! Υποψήφιοι προς αποχώρηση στα... χέρια του κοινού είναι ο Σπαλιάρας, ενώ οι οι δύο που κέρδισαν την ατομική ασυλία ψήφισαν τη Σόφη Πασχάλη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οπως φάνηκε από τις συμμετοχές στο παιχνίδι ασυλίας, οι «Διάσημοι» έμοιαζαν να έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε... ξεκαθάρισμα! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με παρότρυνση του γιατρού έμεινε εκτός, ενώ οι Χούτος και Χανταμπάκης αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν λόγω ενοχλήσεων, προκαλώντας τεράστια έκπληξη στους Μαχητές που επικράτησαν άνετα με τελικό σκορ 10-4.

Το κακό κλίμα στους Διάσημους φάνηκε από την αρχή, όταν η Παπαδοπούλου επανέλαβε τα περί «βρωμιάς» κάποιων παικτών. «Δεν είναι όλοι οι παίκτες ίδιοι. Υπάρχουν παίκτες που είναι δίκαιοι και έχουν καλοσύνη μέσα τους. Και υπάρχουν και παίκτες που παίζουν και λίγο έτσι πιο βρώμικα. Άρα δεν μπορώ να τους βάλω όλους σε ένα σακί, για να είμαι και δίκαιη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες. Νομίζω όμως ότι τα κορίτσια ότι αν τους πω και σήμερα ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ, νομίζω ότι θα με στηρίξουν», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Με το τέλος του παιχνιδιού, η Βαλαβάνη «κάρφωσε» συμπαίκτη της λέγοντας στον Μπο πω «ένας συγκεκριμένος σε λέει αργό και σ΄αφήνει συνήθως εκτός παιχνιδιού», εννοώντας τον Γιάννη Σπαλιάρα όπως αποδείχτηκε από τη ψηφοφορία, με τον ράπερ να απαντά πως ο ίδιος θέλει πάντα να συμμετέχει και να βοηθάει την ομάδα του.

Στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας επικράτησαν οι Χρανιώτης και Βαλαβάνη, στους οποίους έπεσε η ευθύνη να προτείνουν τους δύο από τρεις προτεινόμενους για αποχώρηση. Και οι δύο παραδέχτηκαν πως είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση, με τον πρώτο να ψηφίζει τη Σόφη Πασχάλη και την δεύτερη τον Γιώργο Αγγελόπουλο, υποστηρίζοντας πως δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας της ομάδας. Η ατάκα της προκάλεσε την απορία του «Ντάνου» που απάντησε πως «τόσα χρόνια στη ζωή μου κανείς δεν μου έχει πει οως δεν με εμπιστεύεται».