Τι λέει η Βανδή σε όσους την χωρίζουν με τον Νικολαϊδη

23.12.2016
Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και μίλησε για πάρα πολλά πράγματα ανάμεσα στα οποία και για τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν κατά καιρούς και την θέλουν να βρίσκεται στα χωρίσμτα με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με το ότι τόσα χρόνια δήλωνε ερωτευεμένη με τον σύζυγό της και αυτό είναι κάτι που ισχύει ακόμη εκείνη απάντησε:

«(Γέλια) Δεν υπάρχει ο έρωτας των πρώτων μηνών. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Υπάρχει μια σχέση που χτίζεται μέρα με την ημέρα όλα αυτά τα χρόνια. Θέλει πολλή δουλειά. Όμως, για να θέλεις να δουλευτεί μια σχέση, σημαίνει ότι από πίσω υπάρχουν ισχυροί δεσμοί με τον άνθρωπό σου. Σημαίνει ότι η προσωπικότητα του άλλου δεν σε έχει ξενερώσει, δεν τον έχεις απομυθοποιήσει. Ο Ντέμης είναι ένας άνθρωπος που σε γοητεύει με τον τρόπο που σκέφτεται. Ακόμα και η απόλυτη άποψη που μπορεί να έχει, από πίσω κρύβει μια δεοντολογία, μια ηθική, την οποία σπάνια συναντά κανείς».

Ενώ σε ερώτηση που της έγινε στη συνέχεια σχετικά με το αν έφτασε ποτέ στα όρια της και ίσως σε ένα χωρισμό εκείνη απάντησε: «Ποτέ, ποτέ».