Αποκάλυψη Γερμανού για χωρισμό Λιάγκα- Σκορδά: «Η αλήθεια είναι ότι...»

06.11.2016
Η Φαίη Σκορδά κι ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσαν πως χωρίζουν και η ειδηση δε θα μπορούσε να μην απασχολήσει τη Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής η Ναταλία είπε χαρακτηριστικά:

«Να μειώσουμε λίγο τα χαμόγελα γιατί εμείς μπορεί να έχουμε κέφια και χαρές, αλλά σε κάποιο άλλο σπιτικό, τηλεοπτικό και φιλικό μας δεν είχανε, μάλλον όχι χτες. Χτες το ανακοίνωσαν. Μιλάμε τον χωρισμό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα που ανακοινώθηκε επίσημα χθες. «Θα μας ενώνουν πάντα τα παιδιά μας» είπαν με εξαιρετική ωριμότητα και οι δυο τους. Νομίζω μια πολύ σοφή και σωστή κουβέντα από δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν πολύ κι έφεραν στον κόσμο δύο υπέροχα παιδιά».

Και συμπλήρωσε:

«Η αλήθεια είναι τώρα για να μην σας κοροιδεύουμε -γιατί εσείς που μας βλέπετε μπαίνουμε στα σπίτια σας κι εσείς στις ζωές μας, ας μην έχουμε μυστικά μεταξύ μας- ότι υπήρχαν κάποιοι ψίθυροι αρκετό καιρό τώρα. Υπήρχαν κάποιες φωνούλες ψιθυριστές. Δεν το έλεγαν οι ίδιοι αλλά μεταξύ της τηλεοπτικής οικογένειας και της τηλεοπτικής γειτονιάς αυτή η ερώτηση «μα τι γίνεται με τον Γιώργο και τη Φαίη;» κουβεντιαζόταν ανάμεσά μας από το καλοκαίρι».