Κουτσελίνη: Την Μενεγάκη δεν «την έφτιαξε» ο Λάτσιος - Ήταν πλήρως φτασμένη!

19.10.2016
Λεπτομέρειες για την επαγγελματική σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έδωσε στην κατάθεσή της η Ζήνα Κουτσελίνη, στο πλαίσιο της διαμάχης που έχει ξεσπάσει για το πολύκροτο διαζύγιο και το μοίρασμα της περιουσίας του διάσημου ζευγαριού!

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, μεταξύ όσων κατέθεσε στο δικαστήριο η Κουτσελίνη - η οποία έχει υπάρξει χρόνια στενή συνεργάτιδα και φίλη της παρουσιάστριας του Alpha - επεσήμανε:

«Τα πρόσωπα που υποστήριζαν την Ελένη όλα τα χρόνια στον ANT1 ήταν η κεντρική διοίκηση και ο Στέλιος Αντωνιάδης, παραγωγός του Πρωινού Καφέ, ο Σταύρος Ζερβάκης, σκηνοθέτης της εκπομπής κι εγώ που ήμουν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Η καριέρα λοιπόν της Ελένης Μενεγάκη είχε έκτοτε απογειωθεί, δηλαδή από τα έτη 1995, 1996, 1997 και καμία σχέση δεν είχε ο Γιάννης Λάτσιος με αυτό. Αλλά και μετά που ήλθε στο σταθμό, ουδέποτε ασχολήθηκε με την εκπομπή Πρωινός Καφές, καθώς αυτή δεν είχε ανάγκη στήριξης καμία, είχε πάντα την κεντρική στήριξη του σταθμού που είχε φροντίσει να έχει πάντα τους καλύτερους συνεργάτες δίπλα της.»

Συμπλήρωσε ότι η Ελένη ήταν φτασμένη παρουσιάστρια και δεν την ενίσχυσε ο γάμος της με τον Γ. Λάτσιο:

«Ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος πρωτοήρθε στον ANT1 το 1997 βρήκε την Ελένη Μενεγάκη πλήρως φτασμένη ως υπ' αριθμόν πρώτη τηλεπαρουσιάστρια της Ελλάδας στις τηλεοπτικές εκπομπές της πρωινής ζώνης όλων των σταθμών. Κατέλαβε μεν τη θέση του διευθυντή ελληνικού περιεχομένου, αλλά με αρμοδιότητα τα τηλεοπτικά σίριαλ και όχι την εκπομπή της Ελένης».

Αναφορικά με τη μεταγραφή- βόμβα της Μενεγάκη από τον ANT1 στον Alpha το 2005, η Κουτσελίνη κατέθεσε την άποψή της:

«Γνωρίζω επίσης πολύ καλά το πως ήλθε η ιδέα στον ιδιοκτήτη του Alpha Δ. Κοντομηνά να κάνουμε πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη το 2004 να μεταπηδήσει από τον ANT1 στον Alpha. Αρχές του 2004 έγινε μια σύσκεψη στελεχών στον Alpha και διαπιστώθηκε ότι η πρωινή ζώνη του σταθμού υστερούσε έναντι του ανταγωνισμού.

Τότε εγώ σκέφτηκα και πρότεινα -ως υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών του σταθμού- να κάνουμε πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη και ο Δ. Κοντομηνάς αποφάσισε τελικά ότι μόνο αυτήν θέλει για την πρωινή ζώνη του σταθμού. Η οικονομική συμφωνία κλείστηκε στη συνέχεια μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Δ. Κοντομηνά. Ο Γιάννης Λάτσιος δεν είχε καμία συμμετοχή, ούτε στη μεταγραφή ούτε στην οικονομική συμφωνία».