Απίστευτο δημοσίευμα! «Σύζυγος από την κόλαση» η Τζολί έδερνε τον Πιτ!

03.10.2016
Το μόνο σίγουρο από την πρώτη μέρα που έσκασε η είδηση ότι Τζολί και Πιτ χωρίζουν ήταν ότι ακόμα δεν είχαμε δει τίποτα κι ότι μέχρι να βγει το διαζύγιο θα ακούγαμε τα πάντα.

Μέχρι στιγμής τα περισσότερα δημοσιεύματα κι η πλευρά της Τζολί παρουσίαζαν τον Μπραντ ως τον κακό μέθυσο πατέρα που ενίοτε έβριζε και χτυπούσε τα παιδιά με αποτέλεσμα η Αντζελίνα να πει «ως εδώ» και να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Τώρα το περιοδικό In Touch υποστηρίζει πως ηθοποιός είναι αυτή που φταίει για τη διάλυση του γάμου, χαρακτηρίζοντάς τη ως η «σύζυγος από την κόλαση», η οποία ζήλευε υπερβολικά τον Μπραντ και μάλιστα, τον έδερνε!

Επίσης, η Τζολί φέρεται να κλειδωνόταν με τις ώρες στο δωμάτιό της αδιαφορώντας για τα παιδιά, ενώ το πιο σημαντικό από όλα, σύμφωνα με το περιοδικό πάντα, τα γεγονότα στην περιβόητη πτήση δεν συνέβησαν όπως τα έχουμε πληροφορηθεί αυτές τις μέρες.

Μένει να δούμε τι άλλο θα μάθουμε μέσα στο επόμενο διάστημα αφού συνεχώς διαρρέουν πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να μην ξέρουμε πάντα αν είναι πραγματικότητα ή σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά και πάλι δεν μπορούμε να «αντισταθούμε».