Γιώργος Σαμπάνης - Άννα Πρέλεβιτς: Αποφάσισαν να χωρίσουν;

20.09.2016
Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Άννα Πρέλεβιτς μετά από δυόμιση χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους; Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τον γνωστό τραγουδιστή και το μοντέλο να ακολουθούν δρόμους χωριστούς!

Μάλιστα σχολιάζεται ότι το ζευγάρι συγκατοικούσε στο σπίτι του Γιώργου Σαμπάνη στην Αργυρούπολη, ωστόσο μια δυνατή κρίση στη σχέση τους πριν από περίπου δύο μήνες, τους οδήγησε στον χωρισμό.

Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο πλατό, όταν η Άννα δούλευε στο Mad και του είχε πάρει συνέντευξη. Τότε, δεν υπήρξε κανένα ερωτικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις. Οι δρόμοι τους, όμως, δεν άργησαν να ξανασυναντηθούν, και μάλιστα στον αέρα, καθώς ταξίδευαν με το ίδιο αεροπλάνο. Η νέα συνάντηση ξύπνησε μια σπίθα, καθώς λίγο αργότερα ο Γιώργος κάλεσε την Άννα μαζί με την παρέα της σε μαγαζί όπου εμφανιζόταν.

Ποια ήταν η στιγμή που το φιλικό ενδιαφέρον μετατράπηκε σε ερωτικό; «Κάποια στιγμή έμαθα πως η Άννα χώρισε. Αρχικά, άφησα το χρόνο να κυλήσει κι έπειτα της έστειλα μήνυμα να βγούμε. Πέρα από την εμφάνιση, μου άρεσε ο χαρακτήρας της. Θυμάμαι ότι μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση και σκέφτηκα πως δεν χάνω κάτι να την προσεγγίσω. Δυσκολεύτηκα πολύ για να βγούμε ραντεβού, αλλά τελικά ο επιμένων νικά».