Το πριβέ πάρτυ του Ντι Κάπριο στη Μύκονο: Ποιοί Έλληνες συμμετείχαν

19.08.2016
Ο απόηχος από τον ερχομό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Caprio) στη Μύκονο καλά κρατεί και έρχονται στο φως νέες λεπτομέρειες του ταξιδιού του Χολιγουντιανού σταρ.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν πήγε μόνο στη συναυλία του Ρέμου στο Nammos αλλά απόλαυσε και ένα πριβέ πάρτυ προς τιμήν του στο Καλό Λιβάδι.

Το prive party έλαβε χώρα στην Villa Allegria στο Καλό Λιβάδι και οικοδεσπότες του πάρτι ήταν ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας από το Σικάγο, George Bousis, που έχει καταφέρει να μπει στη λίστα Forbes στην κατηγορία των κάτω των 30, και ο αδελφός του, ηθοποιός Evangelo Bousis.

Ήταν οι άνθρωποι που οργάνωσαν τα πάντα και φρόντισαν ο διάσημος ηθοποιός και οι καλεσμένοι τους να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας υπό τους ρυθμούς του διάσημου Dj AfroJack.

Στο πάρτι παρευρέθηκαν επίσης ο Πάρις Κασιδόκωστας με την Τάμτα, ο δημοφιλής dj Johnny Gerontakis και πολλά άλλα ηχηρά ονόματα του διεθνούς jet set.

Η βίλα της Χαράς - Villa Allegria

Η Villa Allegria, όπως διαβάζουμε στο mykonostopvillas.com, βρίσκεται στον Καλαφάτη σε ένα οικόπεδο 7 στρεμμάτων με θέα σε τρεις από τις τοπ παραλίες του νησιού, στο Καλό Λιβάδι, την Αγία Αννα και τον Καλαφάτη. Πρόκειται για μια χλιδάτη βίλα στο παραδοσιακό στιλ των Κυκλάδων εξοπλισμένη με όλα τα τελευταία τεχνολογικά συστήματα. Η βίλα είναι 1.000 τετραγωνικών, διαθέτει 9 κρεβατοκάμαρες, πισίνα 22 μέτρων, υδρομασάζ, τζακούζι, μπαρ, μπάρμπεκιου και άλλες παρόμοιες πολυτέλειες.

Μάθε τα πάντα για το πριβέ πάρτυ του Ντι Κάπριο εδώ