Μικρούτσικος: Τον «έπνιξαν» τα χρέη - Κινδυνεύει πάλι το σπίτι του!

03.08.2016
Πριν από χρόνια βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της ελληνικής τηλεόρασης. Τον τελευταίο καιρό βιώνει δύσολες καταστάσεις που αφορούν στην άθλια οικονομική του κατάσταση!

Ο άλλοτε λαμπερός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος εδώ και αρκετά χρόνια υποφέρει από κατάθλιψη, καθώς τα χρέη τον καταδυναστεύουν. Για άλλη μια φορά κινδυνεύει να χάσει τη βίλα του στην Κηφισιά, καθώς το ποσό των 8.000 ευρώ, που καλείται να πληρώσει κάθε φορά που το σπίτι οδεύει προς πλειστηριασμό είναι δυσβάστακτο για τον παρουσιαστή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν από μερικά χρόνια είχε κάνει μια επένδυση στο χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών βάζοντας δύο φορές υποθήκη την πολυτελή μεζονέτα των βορείων προαστίων. Η επένδυση του γύρισε μπούμερανγκ με αποτέλεσμα να έχει οριστεί για το σπίτι του παρουσιαστή πλειστηριασμός με τιμή εκκίνησης τα 465.000 ευρώ (450.000 ευρώ για το σπίτι, 5.000 ευρώ για την αποθήκη και 10.000 ευρώ για το γκαράζ).

Τελικά, κατάφερε να αποπληρώσει το 90% του χρέους και ο πλειστηριασμός «πάγωσε». Κι αν κι αρχικά φάνηκε πως με τις κατάλληλες κινήσεις είχε καταφέρει να έχει υπό έλεγχο τις οικονομικές του εκκρεμότητες, τώρα ο κινδυνεύει πάλι να χάσει το σπίτι του.

«Ο πατέρας μου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν βγει στον στίβο της ζωής και διαθέτουν υπόβαθρο, κουλτούρα και μόρφωση, γεγονός που τους κάνει πολύ δυνατούς. Φτιάχνουν το μικρόκοσμο τους, βρίσκουν τρόπους να δημιουργήσουν και να πρωταγωνιστήσουν ακόμα και από το σαλόνι του σπιτιού τους. Πέρασε πολύ δύσκολα. Είχε πολλές τύψεις, βίωσε κατάθλιψη, την αποκαλούσε μάλιστα «‘πνευματική κατάθλιψη», για τα λάθη του, για ατυχείς στιγμές που είχε. Ταυτόχρονα μέσα από όλο αυτό το αδιέξοδο και το μηδέν, έβρισκε τρόπους να κρατηθεί ζωντανός, δημιουργικός και ακμαίος», δήλωσε ο γιος του παρουσιαστή Στέργιος Μικρούτσικος.