Σουιφτ - Χίντλεστον: Το ίντερνετ "κλαίει" με τις "φτιαχτές" φωτογραφίες τους

16.06.2016
Δεν πρόλαβαν να δημοσιευτούν τα πειστήρια του έρωτά τους και τα social media τους έχουν "κράξει" ανελέητα. Ή μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, εκείνη περισσότερο.

Ο λόγος για την Τέιλορ Σουιφτ η οποία δυο εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον Κάλβιν Χάρις φαίνεται ότι ερωτεύτηκε τον βρετανό ηθοποιό Τομ Χίντλεστον, τον ηθοποιό που αυτό τον καιρό θεωρείται ο επικρατέστερος για τον ρόλο του θρυλικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ μετά την απόφαση του Ντάνιελ Κρεγκ να "κρεμάσει" τα πιστόλια του.

Το ζευγάρι "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός και δημοσιεύει αποκλειστικά η εφημερίδα The Sun [επάνω]. Κάτι όμως δεν πάει καλά στις εικόνες αυτές και ο "λαός" αντέδρασε με έμπνευση μεγάλη.

Οι φωτογραφίες των δύο ερωτευμένων φάνηκαν τελείως "στημένες" από την πλειοψηφία των χρηστών των social media, οι οποίοι έχουν εστιάσει στη συνήθεια της Τέιλορ Σουιφτ να γράφει τραγούδια ή και ολόκληρους δίσκους εμπνευσμένους από τους χωρισμούς της -οπότε αναζητά συχνά εμπνευση (!).

Τώρα, τι είχε να κερδίσει ο Τομ από όλο αυτό; Φυσικά μεταλύτερη προβολή καθώς το ονομά του "παίζει" τώρα πολύ και θέλει να "παίξει" περισσότερο.

%PHOTO11%

Για να ρίξεις μια ματια στις αμφιλεγόμενες φωτογραφίες, κάνε κλικ ΕΔΩ