Σοκάρει η Άμπερ Χερντ περιγράφοντας τον «εφιάλτη» που έζησε δίπλα στον Ντεπ

28.05.2016
Ακόμη ένα κεφάλαιο γράφεται στο πολύκροτο -όπως προκύπτει- διαζύγιο ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την κατά 22 χρόνια νεότερη σύζυγό του. Και φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα μελανό.

Σοκάρουν τα νεότερα στοιχεία για τον χωρισμό του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ίδια την 30χρονη ηθοποιό, η οποία εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μελανιές στο πρόσωπο υποστηρίζοντας ότι προήλθαν από κακοποίηση του συζήγου της. Και δεν ήταν η πρώτη φορά...

Τρομοκρατημένη η Άμπερ Χερντ, στην ουσία περιέγραψε τον "εφιάλτη" που ζούσε το πλευρό του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος, όπως υποστηρίζει "την κακοποιούσε συστημαστικά" καθώς ήταν ανεξέλενγκτος μετά από χρήση ναρκωτικών και κατανάλωσης αλκοόλ.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε το βράδυ της 21ης Μαΐου όταν, όπως διηγήθηκε η ίδια με δάκρυα στο δικαστήριο, ο Ντεπ της πέταξε το iPhone στο πρόσωπό μέσα σε καυγά -εξ ου και οι μελανιές.

Ζήτησε περιοριστικά μέτρα και τα κέρδισε η Άμπερ, η οποία παραδέχτηκε ότι φοβάται για την ίδια της τη ζωή.

"Σε όλη τη διάρκεια του γάμου μας, ο Τζόνι με κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά. Άντεξα εκταταμένη συναισθηματική, λεκτική και φυσική κακοποίηση από τον Τζόνι, η οποία περιελάμβανε εχθρικές, ταπεινωτικές και απειλιτικές επιθέσεις προς εμένα, κάθε φορά που αμφισβητούσε την κυριαρχία του ή διαφωνούσα μαζί του"

Αυτό είναι κομμάτι της κατάθεσης της Χερντ όπως μεταδίδεται από το Entertainment Tonight ενώ την ίδια στιγμή, ο Ντεπ βρίσκεται εν μέσω συναυλιών με τον Άλις Κούπερ, δεν "ιδρώνει" το αυτί του και απαντά κατηγορηματικά.

Έχοντας ήδη εκδόσει ανακοίνωση σχετικά με τον χωρισμό, εστιάζοντας μάλιστα στην προσπάθεια της Χερντ να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από εκείνον, ο Ντέπ εξέδωσε μια νεότερη, απαντώντας στους τελευταίους -πραγματικά συγκλονιστικούς- ισχυρισμούς της Χερντ.

"Η Άμπερ επιχειρεί να εξασφαλίσει μια πρώιμη λύση του οικονομικού θέματος επικαλλούμενη κακοποίηση".

Ρητός και κατηγορηματικός ο Τζόνι συνεχίζει τις συναυλίες του, όμως τα σημάδια στο πρόσωπο της Άμπερ μιλούν από μόνα τους.

Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε συνέχεια και όχι "όμορφη" σε αυτό το σίριαλ...