Παντρεύτηκε η Ελεονώρα Μελέτη - Κούκλος ο γαμπρός! [photo]

26.05.2016
Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το πότε η Ελεονώρα Μελέτη θα βρει τον εκλεκτό της καρδιάς της. Πότε επιτέλους θα μπει στο κλαμπ των «τακτοποιημένων», παντρεμένων και με παιδιά! Όπως θυμόμαστε μία φορά η παρουσιάστρια έχει ντυθεί νυφούλα και αυτή ήταν στον ύπνο της - όπως είχε πει η ίδια στο ραδιόφωνο - με γαμπρό τον... Πάνο Μουζουράκη!

Κι όμως το μονόπετρο που είδαμε να φοράει στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη φούντωσε την περιέργειά μας για τον υποτιθέμενο κρυφό της αρραβώνα. Δεν μας κράτησε πολλές μέρες σε αγωνία και είδαμε τελικά και τη φωτό του γάμου, με τον ευτυχισμένο γαμπρό να ακτινοβολεί στο πλάι της.

Διαβάστε τη λεζάντα και θα καταλάβετε:

Φιλοι μου, μετα το αστραφτερο μονοπετρο ( αληθινο γιατι το εξυσα κ στο δοντι) ειπα το μεγαλο " ναι" κ να που τελικα το τολμησα... Βρισκομαι στις ινδιες με τον ερωτα της ζωης μου κ σας στελνω θετικη ενεργεια μολις εκανα διαλογισμο για εσας... Το σαρι μου ειναι χρυση κλωστη που εραψαν στο χερι 40 παρθενες ( οχι εγω δεν ημουν αναμεσα, ειπα παρθενες οχι παρθενοι στο ζωδιο).

Το γαμπριατικο ειναι απο προσωπικη συλλογη του γαμπρου γιατι αγαπα τα λαμε κ νταρχντιντι ρουχα. Αυτη ειναι η πρωτη μας φωτογραφια μετα τους ορκους αιωνιας αγαπης που ανταλλαξαμε. Να ειστε ευτυχισμενοι κ λαμπεροι οπως εγω ως νυφη... Αντε βρε συγκινηθηκα παλι μπα σε καλο σας... @deli22 u r the one, my no 1..."

(σημειωτέον δε: deli22 είναι το προφίλ του Χρήστου Δεληλάμπρου/Chris Delilabros)