Πως είναι σήμερα η «Δρ. Κουίν» Τζέην Σέημουρ & το καστ της σειράς [photos]

18.08.2016
Τα Κυριακάτικα μεσημέρια των '90s είχαν ταυτιστεί με τη Δρ. Μικέλα Κουίν, η οποία επέλεξε να αφήσει την άνεσή της στη Βοστόνη και να εγκατασταθεί στο Κολοράντο Σπρινγκς και να δίνει καθημερινά τον αγώνα της “Μόνη στην Άγρια Δύση” για να αναγνωριστεί η αξία της ως γιατρός από την ανδροκρατούμενη αγροτική κοινότητα.

Η Τζέην Σέιμουρ φυσικά έκλεβε την παράσταση στον ομώνυμο ρόλο στη σειρά- γουέστερν, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της δεκαετίας του ‘90.

Η «Δρ. Κουίν: Μόνη στην Άγρια Δύση» προβλήθηκε σε περισσότερες από 100 χώρες, σημειώνοντας αρκετά υψηλές τηλεθεάσεις, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Η σειρά παιζόταν από το Mega.

Διήρκεσε έξι σεζόν, από τον Ιανουάριο του 1993 έως το Μάιο του 1998 κι έκλεισε τα 150 επεισόδια, ενώ ακολούθησαν δύο τηλεταινίες, με την πρώτη να μην αρέσει καθόλου στους φαν και να μη σημειώνει καλή τηλεθέαση, ενώ η δεύτερη έτυχε καλύτερης υποδοχής τόσο από το κοινό όσο κι από τις μετρήσεις.

Με μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν, παρατηρούμε ότι τουλάχιστον για την Τζέην Σέημουρ, η οποία σήμερα είναι 65 ετών, είναι σα να μην πέρασε μια μέρα και θα μπορούσε άνετα να φορέσει ξανά τη στολή της γιατρού εάν γινόταν κάποια αναβίωση είτε με τη μορφή μίνι σειράς είτε ως τηλεταινία.