Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Έκανα check in σε σουίτες και κοιμόμουν στα παγκάκια» [photo]

30.03.2016
Ο πασίγνωστος τραγουδιστής παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μίλησε για την καθημερινότητά του και την προσωπική του ζωή, αλλά και για το αν έχει ζήσει “τη μεγάλη ζωή”.

Ο λόγος για την ανατρεπτικό Τζίμη Πανούση, ο οποίος στην συνέντευξη που έδωσε στο «Thema People», μίλησε για την καθημερινότητά του λέγοντας: «Δεν είμαι τόσο εξτρίμ στην καθημερινότητά. Η προσωπική μου ζωή είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων. Θα μπορούσα να αυτοχαρακτηριστώ συντηρητικός οικογενειάρχης. Δεν βρίζω – σε αντίθεση με αυτό που βλέπετε στη σκηνή, μάλλον εκεί γίνομαι κάποιος άλλος – γιατί δεν μου αρέσει και έχω συστολή. Αν το πολυψάξεις , όμως, είμαι σίγουρα χαζομπαμπάς. Είμαι εγώ, το παιδί μου, η γυναίκα και οι γκόμενές μου, δηλαδή οι παράλληλες σκέψεις».

Όσο για το αν έχει ζήσει χλιδάτα στην ζωή του δήλωσε: «Με τον δικό μου τρόπο. Κάποτε οι δισκογραφικές μας έκλειναν σουίτες στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Εγώ έκανα check – in και κατόπιν κοιμόμουν στα παγκάκια. Αυτό συνέβη πριν από χρόνια. Υπήρχε πολυτελές δωμάτιο κι εγώ βρήκα μια φίλη που τα είχε με έναν φορτηγατζή, ένα πρεζάκι, και πέρασα όλο το βράδυ μαζί τους, στις γειτονιές του Λονδίνου, ανάμεσα σε παγκάκια και μαύρους συζητώντας για σεξ. Γουστάρω την ελεύθερη ζωή».