Λεμπιδάκης για Παντελίδη: «Έδινε λεφτά σε όποιον είχε ανάγκη» [photo+vds]

16.03.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε ο Χάρης Λεμπιδάκης, πολύ καλός φίλος του Παντελή Παντελίδη, όπου μίλησε για την απώλεια του γνωστού τραγουδιστή αναφέροντας στιγμές που έζησε μαζί του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το τελευταίο βράδυ του Παντελή Παντελίδη, πριν το τραγικό δυστύχημα: «Δύο η ώρα χωρίσαμε από το μαγαζί, που έκανε πρόβα με τη Δέσποινα Βανδή και τον Μαρτάκη. Στις 8.30 το πρωί με πήραν κάποια τηλέφωνα και με ρωτούσαν αν είναι καλά ο Παντελής. Το τραγικό συμβάν το έμαθα από τηλέφωνο που έγινε από την εκπομπή μου. Με πήρε συνεργάτης μου και μου είπε: ''Είναι καλά ο Παντελής; Μάθαμε για ένα τροχαίο''. Εγώ εκεί θορυβήθηκα. Πήρα τον Παντελή, δεν το σήκωνε. Πήρα τους συνεργάτες του, δεν το σήκωναν...Παίρνω τον αδερφό του Παντελή, μου λέει ''Θα κοιμόταν στο καμαρίνι!''. Τέλος, με παίρνει ο Κώστας Μπερτάκης και μου λέει: ''Έλα κάτω!''».

Μάλιστα, ο Χάρης Λεμπιδάκης θέλησε να μιλήσει για την γενναιοδωρία του γνωστού τραγουδιστή: «Ο Παντελής βοηθούσε ανθρώπους που έρχονταν στο καμαρίνι του και του ζητούσαν χρήματα. Φτωχαδάκια. Το τελευταίο βράδυ που ήμασταν στο καμαρίνι του, είχε έρθει ένα γράμμα που είχε αφήσει ένας άστεγος. Και ο Παντελής επικοινώνησε μαζί του και άφησε τα χρήματα στο μαγαζί για να έρθει να τα πάρει τα χρήματα. Δεν ήρθε ποτέ όμως με όλα αυτά που έγιναν. Ένα απλό παιδί!».

Δείτε το σχετικό βίντεο: