Μενεγάκη: Αποκαλύπτει το λόγο που πήγε Νέα Υόρκη - ήταν μαζί ο Ματέο; [vds]

16.03.2016
Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της για να μας πει τα... νέα της από τη Νέα Υόρκη. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα πλατύ χαμόγελο σε τρελά κέφια και αποκάλυψε ότι ταξίδεψε με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ύστερα από πρόσκληση της Universal Ελλάδας και Αμερικής.

Με αφορμή την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά Νο2» της Νία Βαρντάλος, η Ελένη και ο Θοδωρής, πέταξαν για συνέντευξη στη Νέα Υόρκη. Και το όνειρο της Μενεγάκη να πάρει χολιγουντιανή συνέντευξη έγινε πραγματικότητα.

Τι είπε στον αέρα της εκπομπής για το ταξίδι:

«Δε σας σκέφτηκα καθόλου Γρηγόρη! Πέρασα τόσο ωραία με τον Θοδωρή μου. Ήταν καταπληκτικός και μου θύμιζε αυτά που ξεχνούσα. Για δουλειά πήγαμε, αλλά ο Θοδωρής μου έλεγε να μην τη λέω δουλειά! Μα του έλεγα “γιατί; Πήγαμε για αναψυχή;”. Θοδωρή μου, χίλια ευχαριστώ. Με πήγε παντού!», είπε η Ελένη.

Η Μενεγάκη εξήγησε πως η πρώτη τους πτήση καθυστέρησε και έτσι έφτασαν στη δεύτερη 1 ώρα πριν την πτήση, αντί για την προβλεπόμενη 1.5 ώρα. Κι ενώ το αεροπλάνο δεν είχε απογειωθεί, δεν επετράπη στην Μενεγάκη και τον Κουτσογιαννόπουλο να επιβιβαστούν με την Ελένη να εξηγεί πως ήταν έξαλλη και αναγκάστηκε να πάρει παυσίπονο.

Το δίδυμο Κουτσογιαννόπουλος- Μενεγάκη έκαναν ξεχωριστά συνέντευξη με την Βαρντάλος και στην καρέκλα του συμπρωταγωνιστή της έκαστε η Ελένη μας. Τα πλάνα έχουν αέρα χολιγουντιανό και θυμόμαστε καλά τη Μενεγάκη κάθε φορά που μεταδίδει τα Όσκαρ να λέει με νάζι στον Κουτσογιαννόπουλο «Εμάς πότε θα μας καλέσουν στην τελετή, θέλω πολύ μια φορά να πάω κι εγώ»!

Διαβάστε αν ήταν τελικά μαζί τους στο ταξίδι ο Ματέο:

Η Μενεγάκη αποχωρίστηκε τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, αφού η ίδια ανέφερε και στο Instagram και στον αέρα της εκπομπής πως ήταν μόνη της με τον αγαπημένο της φίλο, Θοδωρή, ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει και αγχωμένος να περάσει καλά το Ελενάκι.

Ο Κουτσογιαννόπουλος την πήγε και στο θεατρικό μιούζικαλ Chicago, που παίζεται σχεδόν κάθε χρονιά με άλλο καστ στο Μπρόντγουεϊ, στη Νέα Υόρκη.