"Κρυφογκέι το ζεύγος Σμιθ": Η τρανσέξουαλ αδελφή των Αρκέτ προκαλεί μέγα σκάνδαλο [photos]

21.01.2016
Ο Ντέιβιντ, η Πατρίτσια και η Ροζάνα έχουν και ένα τέταρτο αδέλφι που ακολουθεί επίσης το ίδιο επάγγελμα όμως ξεκίνησε την καριέρα του με αντρικούς ρόλους και συνεχίζει με καθαρά γυνακείους.

Πρόκειται για μία από τις διάσημες οικογένειες ηθοποιών στο Χόλιγουντ, από την οποία όμως, φαίνεται ότι μας είχε ξεφύγει ένα μέλος. Και μάλιστα αμφιλεγόμενο. Που τώρα, ανοίγει το στόμα... και όποιον πάρει ο Χάρος.

Ρόμπερτ, Πατρίτσια και Ροζάνα Αρκέτ. Την τρανσέξουαλ αδελφή τους, την ξέρεις; Την έχεις δει σίγουρα, αλλά δεν έχεις κάνει τον συνειρμό.

Η Αλέξις -σήμερα- γεννήθηκε ως Ρόμπερτ Αρκέτ το 1969 και από πολύ μικρός έδειξε την αδυναμία του στην υποκριτική, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Από τις συμμετοχές του σε πολλές και διάφορες ταινίες ξεχωρίζουμε αυτή στο "Pulp Fiction" (1994), το "Wedding Singer" (1998) και τη "Νύφη του Τσάκι" (1998)

[Δες και τις ανάλογες φωτογραφίες στη σελίδα αυτή]

Η φύση του μιλούσε διαφορετικά από πολύ νωρίς και τελικά, το 2007 προχώρησε σε αλλαγή φύλου, κινηματογραφώντας την όλη διαδικασία σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Alexis Arquette: She' s my brother", το οποιο και προβλήθηκε στο φεστιβάλ της Τριμπέκα την ίδια χρονιά.

Σύσσωμη η οικογένεια Αρκέτ το 2007 με τον Ρόμπερτ ως Αλέξις πια. Στη φωτογραφία ξεχωρίζουμε επίσης την Κόρτνεϊ Κοξ -τότε σύζυγο του Ντέιβιντ Αρκέτ- και την κόρη του, Κόκο στην αγκαλιά της.

Σήμερα, η 46χρονη Αλέξις, έρχεται στη δημοσιότητα καθώς φέρεται να επιτέθηκε δημόσια στο ισχυρό ζεύγος της σόουμπιζ, Γουιλ και Τζέιντα Σμιθ, οι οποίοι δήλωσαν δημόσια ότι μποϊκοτάρουν τα φετινά Όσκαρ λόγω της παντελούς απουσίας μαύρων υποψηφίων...

Ε... ποιος ;άκουσε την Αλέξις και δεν τη φοβήθηκε...

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα μίντια καθώς αναπαράγεται η είδηση ότι η Αλέξις κατηγόρησε αμφότερους τους Σμιθ ως... "κρυφογκέι".

Η παρακάτω ανάρτηση που έχει γίνει viral δεν υπάρχει πια στα social media και δεν είναι σίγουρο αν υπήρξε ποτέ.

Διαβάζουμε ωστόσο τα εξής:

“Όταν η Tζέιντα ομολογήσει ότι είναι ομοφυλόφιλη και ο μουσάτος άντρας της παραδεχτεί πως ο πρώτος του γάμος ‘διαλύθηκε’ όταν τον έπιασε να ικανοποιεί ερωτικά τον sugar daddy του Benny Medina τότε θα δώσω σημασία σε όσα λένε”

Γενικώς αναμένονται αντιδράσεις...