Ψυχίδου για Στόκα: "Με τον Μπάμπη είχα βαρεθεί τον καναπέ" [vds]

18.01.2016
Η Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά”, για τον νέο της σύντροφο Δημήτρη Κοργιαλά, αλλά και για τον πρώην σύζυγό της, Μπάμπη Στόκα και τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει τους λόγους που την έφτασαν στο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της και να παραδεχτεί πως τον είχε προειδοποιήσει για την συνεργασία του με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Σχετικά με την συνεργασία του Μπάμπη Στόκα με τον Γιώργο Σαμπάνη είπε: «Του είπα "Μπαμπίνο θα σε κράξω! Να το ξέρεις"! Ο Μπάμπης, όλα αυτά τα χρόνια και σε όλη τη διάρκεια του γάμου μας ήταν κόλαφος απέναντι στη δημοσιογραφία την οποία εγώ υπηρετώ, στον τρόπο με τον οποίο εγώ διασκεδάζω. Τον είδα να βρίσκεται σε χώρους που υπήρχαν γαρύφαλα κι εκεί μου το μπουμπούνισε που κάνει συνεργασία με τον Γιώργο Σαμπάνη. Ως lifestyle δημοσιογράφος δεν θα απολογηθώ σε κανέναν γι' αυτά που γράφω. Θεωρώ ότι είναι φάουλ του».

Η Φωτεινή Ψυχίδου, συνέχισε μιλώντας για την νέο της σύντροφο, Δημήτρη Κοργιαλά: «Δεν θέλω να ξαναμπλέξω με τραγουδιστή ποτέ"! Με τον Μπάμπη είχα βαρεθεί τον καναπέ! Ο Δημήτρης είναι σαν εμένα, αν δεν είναι στο μπαρ του αρέσει να χορεύουμε. Νιώθω καμιά φορά ότι γύρισα στα 17 μου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της: