Ο Καπουτζίδης ξεσπά κατά Φαήλου: «Το ίδιο πίστευε και ο Χίτλερ»

07.12.2015
Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις, σχόλια και... ύβρεις έχουν προκαλέσει τα ομοφοβικά posts στα social media του Φαήλου Κρανιδιώτη, με αφορμή όσα είπε ο επί χρόνια σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα στην κηδεία του ηθοποιού.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κάθε φορά που κάνει κάποιο σχόλιο στα social media ρίχνει λάδι στη φωτιά, προκαλώντας νέο γύρο αντιδράσεων.

Ένας από τους καλλιτέχνες που φαίνεται ότι δεν άντεξε τις ομοφοβικές δηλώσεις του Φαήλου είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος ξέσπασε μέσα από τα social media κατά του Κρανιδιώτη.

Διαβάστε το σχόλιό του για την κανονικότητα, τον Χίτλερ και τους ανθρώπους της εξουσίας:

«Σύμβουλος πρώην πρωθυπουργού δηλώνει ότι το διαφορετικό δεν είναι κανονικό. Το ίδιο πίστευε και ο Χίτλερ. Δολοφόνησε 6 εκατομμύρια ανθρώπους γιατί δεν ήταν κανονικοί όπως πίστευε. Το ίδιο πιστεύουν και οι Τζιχαντιστές. Θεωρούν ότι οι ίδιοι είναι κανονικοί και όλοι οι άλλοι όχι. Η εμμονή στο να διαχωρίζεις τους ανθρώπους σε κανονικούς και μη, ένα κοινό παρονομαστή έχει: Το μίσος. Από κει πηγάζει, πάντα σε όλες τις περιπτώσεις. Μας ενημερώνει ότι δεν θα αλλάξει άποψη. Ας μην αλλάξει! Ένα καμένο δέντρο μπορεί να βγάλει φύλλα; Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που ήταν στην εξουσία. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που οδήγησαν μια πανέμορφη χώρα στην τελευταία θέση της Ευρώπης. Και αυτή τη στιγμή, οι άλλοι Ευρωπαίοι απολαμβάνουν το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο, ισότητα, δικαιώματα για όλους τους πολίτες, ενώ εμείς ζούμε στα αποκαΐδια του κυρίου Κρανιδιώτη και των ομοίων του! Που πίστευε ότι είχε το δικαίωμα να βρίσει με χυδαίο τρόπο έναν άνθρωπο που έχασε το σύντροφο του. Και τώρα αναρωτιέται γιατί τον βρίζουν. Όπως κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί χρεοκοπήσαμε! Γιατί αυτοί μας οδηγούσαν! Εκεί που ήξεραν – στο μίσος και στην καταστροφή. Μόνο που εκεί θα πάει μόνος του. Κάποιοι μπορούμε να γλιτώσουμε. Οι άνθρωποι δε χωρίζονται σε κανονικούς και μη! Χωρίζονται σε καλόψυχους και κακόψυχους! Διαλέξτε μεριά!», έγραψε στο Instagram ο Καπουτζίδης.

Instagram RepostΣύμβουλος πρωην πρωθυπουργού δηλώνει οτι το διαφορετικό δεν ειναι κανονικό. Το ίδιο πίστευε και ο Χιτλ...

Posted by Giorgos Kapoutzidis on Sunday, December 6, 2015

Ο ηθοποιός είχε εκφράσει και την άποψή του για το σύμφωνο συμβίωσης:

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την ομιλία του Κώστα Φαλελάκη, συντρόφου του Μηνά Χατζησάββα, ο Καπουτζίδης που τάσσεται υπέρ των ίσων δικαιωμάτων, ακόμη και μέσα από τα σενάρια που γράφει για τις τηλεοπτικές σειρές, είχε ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα ΝΑΙ σε μοβ φόντο. Λίγο πιο κάτω έγραψε χαρακτηριστικά:

Ναι στα ίσα δικαιώματα! Ναι στο σύμφωνο συμβίωσης για όλους! Το κράτος να αντιμετωπίσει τους πολίτες του ως ίσους.