Παπανώτας για Μουτσινά: Η "αυλή" το "καλάμι" και η κάμερα μόνο δική του! [vds]

07.12.2015
Με τον γνωστό καυστικό του τρόπο σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά περί παρουσιαστών ξιπασμένων και ανθρώπων της τηλεόρασης που έχουν καβαλήσει το καλάμι.

Ο συμπαρουσιαστής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day», κλήθηκε μετά από ερώτηση της Τσολάκη να θυμηθεί τη δική του συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη, και τη συμπεριφορά που είχαν, το διάστημα που παρουσίαζαν την επιτυχημένη εκπομπή, «Δέστε τους».

«Αυτό που λέει θα πρέπει να το έχει ζήσει στο άμεσο περιβάλλον του», αναρωτήθηκε η Τσιμτσιλή με τον Παπανώτα να συμπληρώνει όλο νόημα: «Και πάνω του, μην σου πω!... και συνεχίζει με ειρωνεία:

«Αν δύο άτομα της ελληνικής τηλεόρασης ποτέ δεν υπήρξαν «ξιπασμένα» ήταν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη. Που δεν είχαν ποτέ «αυλή». Που δεν είχαν ποτέ το «καλάμι». Που δεν έκαναν ποτέ φασαρία για να είναι η κάμερα αποκλειστικά επάνω τους. Και μία κάμερα μόνο δική τους!».

Και συνέχισε ακόμα πιο ειρωνικά: «Ακούστε λίγο. Τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ. Και τη Μαρία κατά βάθος. Αλλά ας μείνουμε στον Νίκο. Ένα παιδί με ταλέντο. Όχι ξιπάστηκε... Όχι καβάλησε καλάμι... Όλο αυτό που περίγραψε, αυτό έπαθε! Απόδειξη αυτού είναι ο τρόπος που παράτησε μία τόσο τεράστια επιτυχία στον Alpha».

Δείτε στο βίντεο πως σχολίασαν Τσολάκη και Τσιμτσιλή: