Λουδάρος: «Στράβωσε» με την ερώτηση αν πέρασε καλά με τη Σπυροπούλου [vds]

07.12.2015
Τον ηθοποιό Αντώνη Λουδάρο πέτυχε ο τηλεοπτικός φακός στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλο Δέρας» και ανάμεσα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων υπήρξε μία στην οποία απάντησε φανερά ενοχλημένος!

Οι δημοσιογράφοι τού ζήτησαν να σχολιάσει παλαιότερες δηλώσεις του, ότι δεν πέρασε καλά στην εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» και στη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Εσείς το δηλώνετε τώρα. Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι δεν πέρασα καλά. Μια χαρά πέρασα» απάντησε ενοχλημένος ο Αντώνης Λουδάρος. Την ενόχλησή του αυτή, σχολίασαν οι πρώην συνεργάτες του, Σπυροπούλου και Σταματόπουλος στον αέρα της εκπομπής.

Κυρίως μίλησε ο Σταματόπουλος: «Ο καθένας έχει μία άποψη για το πως περνάει ο ίδιος στη δουλειά. Μετά βγαίνει ο άλλος και λέει “για να είναι αυτός κάπως στη δουλειά, πάει να πει ότι φταίει η Σπυροπούλου ή φταίει ο Σταματόπουλος”. Δεν κάθονται να αναλύσουν το θέμα. Ο ίδιος ο «κακομοίρης», κακομοίρης εντός εισαγωγικών γιατί είναι πολύ καλός άνθρωπος και ηθοποιός, είπε ότι εγώ δε με έβλεπα σε αυτή την εκπομπή γιατί ένιωσα κάποια στιγμή ότι μπορεί να μην ταιριάζω».

Δείτε στο βίντεο πως αντέδρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα ο ηθοποιός θα βρεθεί στα πλατό της εκπομπής, για να τον ρωτήσουν από κοντά ό,τι επιθυμούν: