Στιβακτάκης: Ο σέξι αγρότης στην πρώτη του φωτογράφηση με...γκλίτσα [photos]

26.11.2015
Μπορεί να δηλώνει την αγάπη του για το χωριό του και να δίνει υποσχέσεις αιώνιας πίστης σ΄αυτό… όμως τις τελευταίες ημέρες κάνει γύρα στα κανάλια και τώρα φωτογραφίζεται!

Ο σέξι αγρότης Στάθης Στιβακτάκης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “EΓΩ! Weekly”, όπου και πάλι μίλησε για τον τόπο του, τα Βόριζα της Κρήτης τονίζοντας πόσο υπερήφανος αισθάνεται ως αγρότης!

“Τα Βόριζα είναι ένας ένδοξος τόπος, με ιστορία και όμορφους ανθρώπους. Ξεχωριστούς. Με τιμή. Δεν τα αφήνεις εύκολα αυτά” σημειώνει και συνεχίζει μιλώντας μας για το όνειρό του: “Nα κάνω μια μεγάλη πρότυπη μονάδα μελιού, που θα δώσει δουλειά και σε άλλο κόσμο στο χωριό μας, το οποίο ζει από την μελισσοκομία”.

‘Οσο για το τι λέει για την πέρασή του στο γυναικείο φύλο;“Η τηλεόραση το έχει κάνει θέμα. Δεν τρέφω βέβαια αυταπάτες. Ξέρω ότι είναι προσωρινό και σίγουρα δεν θέλω να με προσεγγίζουν για την εμφάνισή μου. Είναι πολύ επιφανειακό. Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε άγγιξε ή και ξεπέρασε τα όρια του κανιβαλισμού και μάλιστα χωρίς να το επιδιώξω”.