Πάμε Δανάη: Πλακίτσα και μπηχτές για την καρέκλα της παρουσιάστριας

14.10.2024
Πάμε Δανάη: Πλακίτσα και μπηχτές για την καρέκλα της παρουσιάστριας
Δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά αλλά φάνηκε στημμένο

Μια fun στιχομυθία για την καρέκλα της κεντρικιάς παρουσιάστριας είχαν στον τηλεοπτικό αέρα η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης.

Λίγο πριν ο δημοσιογράφος περάσει στις διεθνείς ειδήσεις της ημέρας που είχε ετοιμάσει για να πει στην εκπομπή, η Δανάη Μπάρκα κοιτώντας το κινητό της σηκώθηκε, είπε οτι έχει να κάνει ένα τηλέφωνο και αμέσως μετά την ακούσαμε να λέει «Έλα Μαμά» και να φεύγει από το πλάνο. (οτι έπρεπε να πάει τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, οτι την πήρε η μητέρα της, δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο)

Σχεδόν σε δευτερόλεπτα ο Άρης Καβατζίκης κάθισε στην καρέκλα της με εκείνη να επιτσρέφει -την ίδια στιγμή- λέγοντας πως για άλλη μια φορά καρφώθηκε και πως ο διαρκής του πόθος είναι αυτός.

«Κάτσε, κάτσε εκεί και πες τα να δω τι θα καταλάβεις», του είπε πηγαίνοντας στη δική του θέση στον καναπέ, με τον δημοσιογράφο να της λέει πως εκεί έχει ωραία φώτα και την Δανάη Μπάρκα να ανταπαντάει πως κι εκεί που κάθεται κουκλίτσα είναι.

«Ο μεγαλύτερος νόμος στην τηλεόραση, μη φύγεις ποτέ από την καρέκλα σου, δεν ξέρεις ποιος θα στην πάρει», σχολίασε ο Γιώργος Κρικοριάν.

Φυσικά ο Gentleman Άρης δεν έμεινε στην πολυθρόνα και επέστρεψε στη θέση του με τον Γιώργο Κρικοριάν να ρίχνει «λάδι» στην και καλά κόντρα λέγοντας πως αν δεν ήθελε δεν θα είχε κάτσει εξ' αρχής. Χαριτωμένο όλο, δεν λέμε αλλά δεν πολυπειστήκαμε για το αυθόρμητο του πράγματος. It's ok. Άλλα βγαίνουν και άλλα δεν βγαίνουν... Συμβαίνουν αυτά.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.10.2024 - 16:46