Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Τι αποκαλύπτει για την κατάθλιψη και τον χαμό του καλύτερού του φίλου;

26.10.2015
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, μίλησε για τη ζωή του και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, την κατάθλιψη και πόσο του στοίχισε ο χαμός του καλού του φίλου Σάκη Μπουλά.

Ο γνωστός ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της στρατιωτική του θητείας, σε ηλικία 20 ετών, έπεσε σε κατάθλιψη, γιατί εκείνη την περίοδο είχε χάσει τον καλύτερό του φίλο σε δυστύχημα και είχε χωρίσει με την τότε σύντροφό του. Ήταν όμως κάτι που αντιμετώπισε και κατάφερε να ξεπεράσει και τον έκανε πιο δυνατό.

Μια ακόμη απώλεια που του στοίχισε ήταν ο χαμός του καλού του φίλου Σάκη Μπουλά, με τον οποίο ήταν πολύ δεμένοι. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, πιστεύει πως είναι πολύ τυχερός που υπήρξε στην ζωή του ο Σάκης Μπουλάς, γιατί ήταν ένας πολύ δοτικός άνθρωπος και τους συνέδεε μια δυνατή φιλία.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, φροντίζει να εκφράζει συνεχώς τα συναισθήματά του στα αγαπημένα του πρόσωπα και δηλώνει πως αυτοσκοπός του είναι η αγάπη και η ζωή, μέσα από την αγάπη. Φέτος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, πρωταγωνιστεί στην παράσταση Δάφνες και Πικροδάφνες στο Θέατρο Μουσούρη.