Ράπτη - Γιώρκας: Όλη η αλήθεια για το χωρισμό τους!

14.10.2015
Ένα δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας προκάλεσε αναστάτωση στην Έλενα Ράπτη και τον Λούκα Γιώρκα και γενικότερα στο χώρο της showbiz, αφού σύμφωνα με αυτό, το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια περνά σοβαρή κρίση στη σχέση του.

Κάποιοι, μάλιστα, έκαναν λόγο ακόμα και για χωρισμό του ζεύγους, με το νεαρό τραγουδιστή να έχει μαζέψει τα πράγματα του και να έχει φύγει από το σπίτι της όμορφης βουλευτίνας. Ωστόσο, τρεις μέρες μετά το δημοσίευμα και το μυστήριο γύρω από το «χωρισμό» του ζευγαριού – ευτυχώς – λύνεται: Ράπτη και Γιώρκας δεν έχουν χωρίσει! Είναι μαζί και αγαπημένοι. Και αυτό το λένε και οι ίδιοι.

«Γράψτε άκυρο! Δεν χωρίσαμε με την Έλενα, παραμένουμε αγαπημένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Αυτή τη στιγμή είμαστε μαζί και χαλαρώνουμε στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη» σχολίασε ο Λούκας σε φιλικό του πρόσωπο το μεσημέρι της Δευτέρας (12/10).

Και το ίδιο ισχυρίζεται και η Ράπτη στους δικούς της κοντινούς ανθρώπους. Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι το ζευγάρι το πέρασε χωριστά, αφού ο νεαρός τραγουδιστής για τρεις μήνες είχε συναυλίες στην Κύπρο και έμενε εκεί. Η σύντροφος του, όμως, τον επισκεπτόταν με κάθε ευκαιρία, αφού και η ίδια είχε υποχρεώσεις στην Ελλάδα.