Πάλτροου: Το μήνυμα που στέλνει χωρίς μακιγιάζ αγκαλιά με την κόρη [photo]

12.10.2015
Παγκόσμια μέρα των κοριτσιών σήμερα και η διάσημη ηθοποιός "χρησιμοποιεί" την κόρη της για να εμπνεύσει κι άλλες κοριτσομάνες προς το καλύτερο. Και το κάνει χωρίς ίχνος μέικ απ στο πρόσωπό της.

Εκεί που σχεδόν τα... έκρυβε τα παιδιά της, η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) τώρα έχει αρχίσει να τα ποστάρει συχνά πυκνά στα social media. Ιδιαίτερα την κόρη της, Απλ, που είναι και μεγαλύτερη.

Τελευταία αφορμή στάθηκε η σημερινή παγκόσμια μέρα των κοριτσιών την οποία η 43χρονη σταρ γιόρτασε αγκαλιά με την 11χρονη κόρη της χωρίς το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Και οι ευχές της Πάλτροου δεν σταμάτησαν εκεί. Περιείχαν ηχηρό μήνυμα μαζί με... ακροβατικά.

"Με την ευκαρία της ημέρας, ενθαρύνω όλες μας να μεγαλώσουμε, να υποστηρίξουμε, να αγαπάμε και να ενδυναμώσουμε όλα τα κορίτσια στις ζωές μας. Ας έχουμε τη δύναμη να τους επιτρέψουμε να γίνουν αυτά που είναι ακριβώς... Αυτή η επόμενη γενιά θα αλλάξει τα πάντα... Άπλ Μάρτιν, σε ευχαριστώ που είσαι το νούμερο Ένα κορίτσι μου, το κορίτσι που με εμπνεύει να είμαι στα καλύτερά μου κάθε μέρα της ζωής μου", γράφει μεταξύ άλλων η Γκουίνεθ καμαρώνοντας και για την ακροβατική δεινότητα της κόρης της.