Ανακάλυψε πρώτος «Τα Μυστικά του Δάσους» μόνο στα κανάλια Novacinema [vds]

02.10.2015
Η Disney μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το ανατρεπτικό και πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Broadway «Τα Μυστικά του Δάσους» (Into the Woods) σε σκηνοθεσία του -έμπειρου στο είδος και διακεκριμένου- Rob Marshall (Chicago) και με πρωταγωνιστές μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood.

Μέριλ Στριπ, Έμιλι Μπλαντ, Τζόνι Ντεπ είναι μόνο μερικοί από τους σταρ που πρωταγωνιστούν σε ένα μιούζικαλ εμπνευσμένο από τα παραμύθια «Κοκκινοσκουφίτσα», «Σταχτοπούτα», «Ο Τζακ και η Φασολιά» και «Ραπουνζέλ» των αδελφών Γκριμ.

Στα «Μυστικά του Δάσους» παρακολουθούμε την ιστορία ενός άτεκνου ζευγαριού που προσπαθεί να σπάσει την κατάρα που τους έριξε μια εκδικητική μάγισσα σε μια απολαυστική, χιουμοριστική ιστορία για τις συνέπειες των πράξεων μας, αλλά και όλων όσων ευχόμαστε να αποκτήσουμε.

Έλαβε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, ανάμεσά τους και για Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Στριπ και τρεις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, μεταξύ των οποίων και για Καλύτερη Ταινία - Κωμωδία/Μιούζικαλ.

Το μιούζικαλ είναι διαθέσιμο από 4/10 στα κανάλια Novacinema και στην προσωπική σου συλλογή με εγγραφή στον NovaBox+, για να μπορείς να το βλέπεις όποτε εσύ θέλεις!

Μη βλέπεις ό,τι έχει, δες ό,τι θες! Κάνε κλικ εδώ και δημιούργησε τη δική σου συλλογή με τις αγαπημένες σου ταινίες με τη δυνατότητα εγγραφής που σου προσφέρει o αποκωδικοποιητής NovaBox+, για να απολαμβάνεις μοναδικές στιγμές απόλαυσης με την οικογένεια σου!

Κανάλι: Novacinema1
Ημέρα προβολής: Κυριακή
Ώρα προβολής: 22.00
Διάρκεια: 119 λεπτά
Ηθοποιοί: Μέριλ Στριπ, Τζόνι Ντεπ, Έμιλι Μπλαντ, Άνα Κέντρικ, Τζέιμς Κόρντεν, Κρις Πάιν