Ευγενία Μανωλίδου: Σε ρόλο μοντέλου αναστέναξε η πασαρέλα [photos]

02.10.2015
Η Ευγενία Μανωλίδου, βρέθηκε στην φιλανθρωπική επίδειξη μόδας για την ενίσχυση των άπορων ηθοποιών και των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Η Ευγενία Μανωλίδου, βρέθηκε στην φιλανθρωπική επίδειξη μόδας για την ενίσχυση των άπορων ηθοποιών και των παιδιών που έχουν ανάγκη. Η διοργάνωση για την φιλανθρωπική εκδήλωσε έγινε στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», όπου στη πασαρέλα περπάτησε και η ίδια για τον φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην εκδήλωση έγινε η επίδειξη της χειμερινής κολεξιον του οίκου μόδας Νίκος-Τάκης, ενώ τη βραδιά έκλεισε η Ευγενία Μανωλίδου με μία υπέροχη τουαλέτα του οίκου Celebrity Skin. Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες που βρίσκονταν στην εκδήλωση για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την συνεργασία της με την Βάνα Μπάρμπα που τελικά δεν ευδοκίμησε. Η γνωστή μαέστρος-παρουσιάστρια, δήλωσε πως για τη συνεργασία αυτή δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα χωρίς να θέλει να πει κάτι περισσότερο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Νέλλη Γκίνη, η Σόφη Ζανίνου, ο Νίκος Παπαδάκης, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Έλλη Αγγελιδάκη, η πρώην Σταρ Ελλάς Εύη Χειλά, ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης, ο Αλέξανδρος Πετρίδης και ο Σπύρος Μπιμπίλας.