Αυτός είναι ο νέος σωματοφύλακας της Ελένης Μενεγάκη! [photo]

02.10.2015
Πρώτη εβδομάδα για την Ελένη Μενεγάκη και την τηλεοπτική της επιστροφή της λες και... θρίμαβο από άποψη τηλεθέασης. Η εκπομπή της, αν και δεν έχει αλλαγές με εκείνες των προηγούμενων χρόνων, "τρελαίνει" τα μηχανάκια της AGB και το κοινό της αποδεικνύεται... πιστό!

Πιστοί αποδεικνύονται, όμως, και οι παπαράτσι που αυτές τις μέρες δε λένε να αφήσουν την παρουσιάστρια. Στις βόλτες της στα βόρεια προάστια, στην τράπεζα, έξω από το στούντιο όλο και κάποιος φωτογράφος θα είναι εκεί για να απαθανατίσει κάθε κίνηση της.

Και μια χαρά, αφού αν το δεις από τη θετική του την πλευρά, η Μενεγάκη έτσι δε νιώθει... μοναξιά. Αλλά και οι φωτογράφοι να μην είναι στα πόδια, μοναξιά πάλι δε θα νιώσει.Και ας είναι καλά ο νέος της σωματοφύλακας!

Ω ναι. Το Λενιω απέκτησε σωματοφύλακα, έναν φύλακα - άγγελο που δεν την αφηνει ρούπι, όταν ο Ματέο Παντζόπουλος δε μπορεί να τη συνοδεύει.

Η εφημερίδα το Spirto στο πρωτοσέλιδο του φιλοξενεί την παρουσιάστρια με το νέο της σωματοφύλακα, ο οποίος εκτελεί και χρέη οδηγού. Αν εκτελεί και χρέη... κουβαλητή για τις τσάντες από τα ψώνια, δεν το γνωρίζουμε. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο εν λόγω κύριος φροντίζει τόσο την ίδια, όσο και τα μεγαλύτερα παιδιά της. Έτσι, σου λέει, ο Ματέο μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να νιώθει ασφαλής για τη γυναίκα της ζωής του.