Έξαλλοι στην Εβδομάδα Μόδας με τη Βικτόρια Μπέκαμ και τους... σκελετούς της

15.09.2015
Ακόμη ένα σόου με την υπογραφή της πολυπράγμωνος σούπερ σταρ -και- της πασαρέλας, όμως ο απόηχος δεν έρχεται με θετικές δονήσεις. Το αντίθετο μάλιστα.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) συμμετείχε ακόμη μια φορά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και, όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε επάνω της απίστευτη δημοσιότητα. Στο τέλος, όμως τα σχόλια μόνο κολακευτικά δεν ήταν Ιδιαίτερα ως προς ένα πολύ ευαίσθητο σημείο.

Κάποια στιγμή στο παρελθόν, η κυρία Μπέκαμ είχε δεσμευτεί ότι δεν θα χρησιμοποιούσε υπερβολικά αδύνατα μοντέλα στις επιδείξεις της στέλνοντας έτσι μήνυμα υπέρ της υγείας των νεαρών κοριτσιών.

Φαίνεται όμως ότι πήρε τον λόγο της πίσω και οι αντιδράσεις ήταν έντονες.

Ο κόσμος "τρόμαξε" από τα σκελετωμένα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα με τις δημιουργίες της Βικτόρια σε τέτοιο βαθμό που βούηξαν τα social media μετά τη λήξη του ντεφιλέ.

Η αλήθεια είναι ότι η συντρηπτική πλειοψηφία των μοντέλων που περπατούν στις πασαρέλες είναι υπερβολικά αδύνατες. Για κάποιον λόγο όμως, ήταν η επιλογές της Μπέκαμ που πυροδότησαν αρνητικά σχόλια.

Πόσα να αντέξει και η έρμη η Βικτόρια; Από τη μια οι αντιδράσεις, από την άλλη η απίστευτη δήλωση της μοναχοκόρης της για το μέλλον της, είδε και έπαθε...

Δύσκολοι καιροί για δημοσιότητες.