Πατέρας για ένατη (!) φορά ο Μελ Γκίμπσον

15.09.2015
59 χρονών εκείνος, 24 το καινούριο κορίτσι του. Οι φήμες τους θέλουν να γίνονται γονείς φέροντας στον άτακτο σούπερ σταρ ακόμη ένα παιδάκι -μαζί με τα 8 που ήδη έχει.

Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) και να που όσα φτάνουν στα αυτιά μας έχουν να κάνουν με... γεννητούρια.

Ο 59χρονος ηθοποιός έχει ήδη οκτώ παιδιά με το πιο μικρό να έχει μόλις συμπληρώσει τα 6 του χρόνια. Πρόκειται για τη μικρή Λουτσία που έκανε με την τελευταία γνωστή σύντροφό του, Οκσάνα Γκριγκορίεβα, με την οποία χώρισαν κακείν κακώς.

Τα 7 μεγαλύτερα παιδιά του είναι από τον γάμο του με τη Ρόμπιν, ο οποίος έληξε το 2006 ύστερα από 26 ολόκληρα χρόνια.

Ύστερα από διάφορες ακρότητες με τις οποίες απασχόλησε τα μίντια ο Γκίμπσον φαίνεται ότι βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της 24χρονης Ρόζαλιντ Ρος, την οποία οι φήμες θέλουν ήδη έγκυο.

Η μελαχρινή Ρόζαλιντ είναι πρωταθλήτρια στην καλλιτεχνική ιππασία ενώ το 2010 κέρδισε και το χρυσό μετάλλιο στους παγκόσμιους αγώνες του Κεντάκι.

Νέα, γυμνασμένη και ερωτευμένη. Ναι, όλα αυτά είναι η Ρόζαλιντ, όμως έγκυος δεν είναι, όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο ατζέντης του Γκίμπσον διαψεύδοντας τις σχετικές φήμες.

Ποτέ δεν είναι αργά όμως... Με τον Μελ, ποτέ δεν ξέρεις...