Η «νέα κυρία» Χολίδη ξεσπάει και τα χώνει στους δημοσιογράφους

10.09.2015
Της χρέωσαν σχέση με τον Χρήστο Χολίδη και έχει γίνει έξαλλη! Η Κωνσταντίνα Κορομηλά σε μια απόπειρα να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει αντικαταστήσει την Χριστίνα Μουστάκα στην καρδιά του γοητευτικού αοιδού... ξεσπά κατά αγνώστων!

Σύμφωνα με δαιμόνιο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», ο τραγουδιστής και το νεαρό μοντέλο προσπάθησαν να το κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εστεμμένη διαψεύδει με στόμφο το δημοσίευμα, ενώ μέσω του λογαριασμού της στο Facebook «τα χώνει» επί το λαϊκότερον, κατά όλων όσων αναφέρθηκαν στον καυτό δεσμό με τον τραγουδιστή.

«Aν οι ανυπόστατες ειδήσεις, οι συκοφαντίες και τα ψέματα ονομάζονται δημοσιογραφία, τότε μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά όταν σπούδασα πάνω στο αντικείμενο. Δεν ξέρω ποιος έχει όφελος με το να γράφει για την ζωή μου ενώ βρίσκομαι σε πλήρη άγνοια, αλλά, ειλικρινά, μόνο να γελάσω με έκανε.

Το να πηγαίνεις σε ένα κέντρο διασκέδασης με την παρέα σου και να θαμάζεις τους τραγουδιστές που είναι εκεί μεταφράζεται σε φλερτ; Δεν νομίζω!», έγραψε αρχικά.

Και επανήλθε λίγο αργότερα:

«Συνεχίστε! Με κάνετε να γελάω πιο πολύ. Παραιτείστε τη δημοσιογραφία και ασχοληθείτε με τη σκηνοθεσία ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Τα φιλιά μου…».