Μοναδικό: Ο Πιρς Μπρόσναν μας συστήνει την εγγονή του [photos]

09.09.2015
Παππούς για τρίτη φορά έγινε ο δημοφιλής ηθοποιός ο οποίος καμαρώνει αγκαλιά με την τρισχαριτωμένη μικρούλα στο Instagram.

Ο Πιρς Μπρόσναν (Pierce Brosnan) είναι φαν της τεχνολογίας και ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ενημερώνοντας τους απανταχού θαυμαστές του για όλα του τα νέα, επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά. Τα τελευταία "χτυπήματα" αφορούν στη δεύτερη, πιο ιδιωτική κατηγορία και είναι σκέτη γλύκα.

"Η Μάρλεϊ και εγώ" γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόστρε χθες ο 62χρονος σούπερ σταρ και "καίει καρδιές".

Πρόκειται για την κόρη του μεγαλύτερου γιου του, του 31χρονου Σον, την οποία είχε παρουσιάσει επίσημα με τη γέννησή της πριν από δυο μήνες.

My darling Sean With his baby girl Marley May Cassandra what utter joy to be her grandpa...beautiful life

A photo posted by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

O Πιρς έχει ακόμη δυο εγγόνια από την κόρη του, Σαρλότ, την οποία έχασε από καρκίνο των ωοθηκών σε ηλικία 42 ετών πριν από μερικά χρόνια, όμως αυτή η μικρούλα του έχει πάρει τα μυαλά. Ο Σον μάλιστα έδωσε στην κόρη του και το όνομα της μαμάς του, Κασάνδρα, η οποία πέθανε το 1993 επίσης από καρκίνο των ωοθηκών σε ηλικία 43 ετών. (Στη φωτογραφία, ο Πιρς μαζί με την Κασάνδρα)

Ο Πιρς Μπρόσναν στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του μαζί με τους τρεις γιους του Σον (31), Ντίλαν (18), Πιρς (62) και Πάρις (14).