10 μπρονζέ θεές που έκαναν μόδα το λευκό μαγιό [photos]

06.09.2015
Ομολογουμένως φέτος το καλοκαίρι οι περισσότερες σταρ της ελληνικής showbiz, προτίμησαν το λευκό χρώμα για την εμφάνισή τους στην παραλία. Όλες σχεδόν οι celebrity, επέλεξαν ένα από τα μαγιό τους να είναι λευκό.

Ομολογουμένως φέτος το καλοκαίρι οι περισσότερες σταρ της ελληνικής showbiz, προτίμησαν το λευκό χρώμα για την εμφάνισή τους στην παραλία. Όλες σχεδόν οι celebrity, επέλεξαν ένα από τα μαγιό τους να είναι λευκό. Το λευκό είναι ένα χρώμα που κάνει τρομερή αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα.

Επομένως, δεν τονίζει μόνο το μαύρισμα, αλλά αναδεικνύει και τα καλλίγραμμα κορμιά που διάλεξαν να το φορέσουν. Όπως ήταν φυσικό, όσες το επέλεξαν για να εμφανιστούν στην παραλία όχι μόνο εντυπωσίασαν, αλλά προκάλεσαν πανικό, μαγνητίζοντας τα αντρικά βλέμματα.

Δείτε όσες εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, στις ελληνικές παραλίες, όπως την Εύη Αδάμ, Φαίη Σκορδά, Αθηνά οικονομάκου, Κατερίνα Καινούριου, Νίνα Λοτσάρη, Νικολέτα Ράλλη, Ελένη Πετρουλάκη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κατερίνα Στικούδη και Δούκισσα Νομικού.