Γιάννης Αντετοκούμπο: Ξεκίνησε Pilates και τα... είδε όλα!

20.09.2024
Γιάννης Αντετοκούμπο: Ξεκίνησε Pilates και τα... είδε όλα!
Μπορεί να είναι γυμνσμένος και επαγγελματίας αθλητής αλλά το Pilates είναι ζόρικο

Σας γράψαμε για τα οφέλη αυτού του είδους γυμναστικής που ξεκίνησε ως μορφή φυσικοθεραπείας και κάνει θραύση πια παγκόσμια για τα αποτελέσματα που δίνει και την μεταμόρφωση των κορμιών. Και είναι πολλοί οι αθλητές που προτιμούν να κάνουν pilates από οποιαδήποτε άλλη άσκηση αφού έχει και μηδαμινές πιθανότητες σοβαρού τραυματισμού αν όπως σε κάθε γυμναστική κάνεις καλό ζέσταμα και έχεις δάσκαλο που γνωρίζει να σου δείξει τι να κάνεις και πως να το κάνεις σωστά.

Και ο Γιάννης Αντετοκούμπο επέλεξε ένα στούντιο pilates στα Νότια Προάστια που έχει για πελάτες ουκ ολίγους πολύ γνωστούς αθλητές και μπασκετμπολίστες αλλά και πολλούς celebrities που αγαπάνε αυτό το είδος της γυμναστικής. Ανάμεσά τους και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

ANTETOKOUMPO_PILATES_2_64ad4.jpg

@pilatestouch Stretching, mobility & coordination for the upcoming season🏀🔥 @giannisantetokounmpo it was an honor 🙏🏼 #giannisantetokounmpo #pilatesforathletes #nba #offseason #pilatesforbasketballplayers #corestrengthening #mobility #coordination #stability #neuromascularcoordination #balance ♬ Enigmatic Emotions - ALEKSANDAR KIPROV

Και πήγε όλο το διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα -εκτός από τις ημέρες του γάμου του και αυτές που ακολούθησαν μετά- και ξεκίνησε και έκανε και τα δύο είδη κρεβατιών. Και reformer και Cadillac -που από πείρας σας λέμε οτι είναι πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό. Και παρά την άριστη αθλητική του κατάσταση και τη μυική του δύναμη τα βρήκε σκούρα.

ANTETOKOUMPO_PILATES_3_bad70.jpg

Στα βίντεο που ανέβασε η δασκάλα του φαίνεται καθαρά πόσο ζορίζεται σε πολλές από τις ασκήσεις αλλά δεν εγκαταλείπει. Συνεχίζει και μέρα με την ημέρα φαίνεται πως γίνεται και καλύτερος. Εμ δεν έφτασε τυχαία εκεί που έχει φτάσει.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 04:32