Βρεθηκε η έφηβη κόρη της ηθοποιού Ρόζι Ο' Ντόνελ!

19.08.2015
Βρέθηκε η έφηβη κόρη της Ρόζι Ο' Ντόνελ, που ταλανίζεται στο επίκεντρο μιας διαμάχης για την κηδεμονία της και είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, στα προάστια της Νέας Υόρκης.

Η Τσέλσι Ο' Ντόνελ (Chelsie O' Donell) είναι 17 ετών, πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή και είχε εξαφανιστεί από τις 11 Αυγούστου, όπως είχε ανακοινώσει η ίδια η Ρόζι Ο' Ντόνελ (Rosie O' Donell) μέσω της ιστοσελίδας της.

Η 53χρονη -δηλωμένη λεσβία- κωμικός μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα μέσω Twitter χθες το βράδυ, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για τη βοήθεια που πρόσφερε στη δύσκολη αυτή στιγμή, ενώ η εκπρόσωπός της έκανε στο περιοδικό People την εξής δήλωση:

«Η Ρόζι θέλει να ευχαριστήσει όλους για τη βοήθεια που πρόσφεραν, ιδιαίτερα τα αστυνομικά τμήματα του Νότιου Νιούακ, της Νέας Υόρκης και του Μπάργκενετ Λάιτ. Η κόρη της, Τσέλσι Ο' Ντόνελ, εντοπίστηκε από την αστυνομία και τώρα είναι ασφαλής κοντά τους».

Η Τσέλσι Ο' Ντόνελ, 17 ετών, έφυγε από το σπίτι μαζί με το "σκύλο θεραπείας" της, ένα μικρό τεριέ.

«Η Τσέλσι, όπως εκατομμύρια άνθρωποι, πάσχει από ψυχική ασθένεια. Ήταν δύσκολος ο δρόμος για την Τσέλσι και την οικογένειά της που απλά την θέλει να επιστρέψει ασφαλής» είπε μια εκπρόσωπος της ηθοποιού.

Η τοπική αστυνομία αναζητούσε από την Κυριακή το κορίτσι στο Ρόκλαντ Κάουντι, περίπου 32 χιλιόμετρα βορείως του Μανχάταν.

Η Ρόζι Ο'Ντόνελ, η οποία εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά The Fosters, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη βιολογική μητέρα της Τσέλσι για την κηδεμονία της. Σύμφωνα με πληροφορίες του σκανδαλοθηρικού The Daily Beast, η ηθοποιός φέρεται ότι υιοθέτησε το κορίτσι όταν η βιολογική μητέρα του υπέγραψε τα χαρτιά της υιοθεσίας όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η Ο' Ντόνελ βρίσκεται επίσης σε δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει σύζυγό της, τη Μισέλ Ράουντς, για την κηδεμονία της κόρης τους Ντακότα, 2 ετών. Η ηθοποιός έχει άλλα τρία παιδιά.