Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Δεν έχω μετανιώσει για τις γυμνές φωτογραφίσεις»

30.07.2015
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τη μητέρα της, την οποία επαναπροσδιόρισε όταν έφυγε ο πατέρας της, διευκρινίζοντας πως αυτό έγινε πολύ γρήγορα.

«Και αυτό γιατί κατάλαβα το μαγικό ρόλο που πρέπει να παίζει αναγκαστικά ένας από τους δύο γονιούς όταν ο άλλος σε παραχαϊδεύει. Βέβαια ούτε η μητέρα μου ήταν ποτέ αυστηρή ή καταπιεστική. Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει τις γυμνές φωτογραφήσεις στο Playboy αν είχα μια δεσποτική μητέρα. Επίσης είμαι άνθρωπος της οικογένειας, που στο προσωπικό μου αξιακό σύστημα και ιεραρχία είναι το νούμερο ένα. Δεν θα έκανα, δηλαδή, ποτέ πράγματα που θα ενοχλούσαν είτε τον πατέρα μου αν ζούσε είτε τη μητέρα μου. Οπότε όλες μου οι επιλογές γενικότερα είχαν πάντα την απόλυτη αποδοχή της μητέρας μου. Πάντα τη ρωτούσα και έπαιρνα τη γνώμη της».

Δήλωσε πως δεν έχει μετανιώσει για τις γυμνές φωτογραφίσεις, λέγοντας πως θα μπορούσε κανείς να τις αποδώσει σε ματαιοδοξία, «αλλά μάλλον ήταν η στιγμή που ανακάλυψα τη σεξουαλικότητά μου, παρόλο που ήμουν αρκετά μεγάλη για κάτι τέτοιο. Σίγουρα πάντως δεν το έκανα για να αποκτήσω αναγνωρισιμότητα, καθώς στο χώρο μου ήμουν ήδη καταξιωμένη. Επίσης ένας από τους λόγους που το αποφάσισα ήταν για να ιντριγκάρω λίγο τον Πολυχρονίου. Όταν μου το πρότειναν, ήμασταν παντρεμένοι και εκείνος προσπαθούσε να με αποτρέψει: "Μην το κάνεις", μου έλεγε, "σκέψου τον πατέρα μου και τη μητέρα σου". Εγώ του είπα πως το είχα συζητήσει ήδη με τη μητέρα μου και εκείνη δεν είχε πρόβλημα, ενώ ο πατέρας του με λάτρευε και δεν είχε επίσης κανένα θέμα με αυτό.

Τέλος, αν και τώρα η σχέση της με τον Γιώργο Πολυχρονίου είναι τέλεια, δήλωσε πως υπήρξε μια περίοδος που «εκείνος προσπάθησε να "ξεκατινιάσει" τη σχέση μας, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί δεν τον άφησα».