Πρώτη εμφάνιση της Μεγκ Ράιαν εδώ και 14 μήνες -Δες πώς έγινε!

08.07.2015
Η "μετάλλαξη" της συμπαθέστατης ηθοποιού έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, όμως, όπως φαίνεται... δυστυχώς εξελίσσεται!

Τη Μεγκ Ράιαν (Meg Ryan) που θυμάσαι από τις μεγάλες επιτυχίες "When Hary Met Sally", "You've got mail" και τόσες άλλες, την έχουμε ξεχάσει προ πολλού. Και από την πιο πρόσφατη, σπάνια, δημόσια εμφάνισή της πρποκύπτει ότι οι αλλαγές συνεχίζονται στο προσωπάκι της. Κρίμα.

Η Μεγκ Ράιαν φιγουράρει εδώ και χρόνια πρώτη στις λίστες με τις διάσημες των οποίων τα χαρακτηριστικά αλλοιώθηκαν με τις πλαστικές που έκαναν και πέρασε και μερικές ιδιαίτερα άσχημες "φάσεις".

Για δες και αυτή την πιο πρόσφατη...

Στο Παρίσι βρίσκεται η 53χρονη σταρ, όπου παρακολούθησε δύο επιδείξεις μόδας -μέχρι στιγμής. Σε αυτή του σχεδιαστή George Chakra, από όπου και η φωτογραφία επάνω, η Μεγκ είχε στο πλευρό της την Πέτρα Νεμκοβα, ενώ στη δεύτερη, του οίκου Schiaparelli, η Ράιαν πόζαρε μαζί με τον σχεδιαστή Ντιέγκο Ντελα Βάλε.

Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις ένα τόσο όμορφο και χαρακτηριστικό πρόσωπο να έχει "παραμοφωθεί" τόσο πολύ. Η φωτογραφία αυτής της σελίδας είναι από τον περασμένο Φεβρουάριο και η εικόνα προφανώς είναι πριν από τα τελευταία μποτοξάκια...