Απίστευτο: Ο Κοργιαλάς ζευγάρι με την πρώην του Στόκα! (φωτο)

06.07.2015
Δεν προλαβαίνουμε τις εξελίξεις στο μέτωπο του διαζυγίου της Ευρυδίκης με τον Δημήτρη Κοργιαλά, που έπεσε ωσάν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz.

Εκεί, που πήγαμε να χωνέψουμε ότι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια του χώρου, χώρισε, "έσκασε" η φήμη ότι τρίτο πρόσωπο μπήκε στο γάμο τους. Και τωρα με μία φωτογραφία μαθαίνουμε ότι ο Κοργιαλάς είναι ερωτευμένος με την πρώην σύζυγο του Μπάμπη Στόκα. Εννοείται ότι δεν γνωρίζουμε πότε γεννήθηκε ο έρωτας τους, όμως, ο Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος, η οποία πέρυσι συμμετείχε στην εκπομπή “Φ&Μ live”, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μία τρυφερή φωτογραφία της με τον Κοργιαλά. Οι δυο τους ποζάρουν πλάτη, αλλά αγκαλιασμένοι στην παραλία και συγκεκριμένα στη Ναύπακτο, όπου βρίσκονται για διακοπές.

&PHOTO3%

Η Ψυχίδου υπήρξε παντρεμένη με τον Μπάμπη Στόκα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια 5χρονη κόρη, την Ιόλη, ενώ ο Κοργιαλάς ήταν 12 χρόνια ζευγάρι (τα έξι ως παντρεμένοι) με την Ευρυδίκη.