Η Έλενα Παπαβασιλείου με καυτό μίνι στη Σύρο [photos]

23.06.2015
Μέσα στο απέραντο γαλάζιο της υπέροχης Σύρου, φωτογραφήθηκε η νεαρή παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου, αντικείμενο πόθου των περισσότερων Ελλήνων ανδρών.

Στα αρχοντικά σοκάκια της Σύρου, με καλοκαιρινή διάθεση πόζαρε η Έλενα στον φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη, για το free press Συριανό Panorama του Βαγγέλη Περρή.

Στη συνέντευξη μίλησε για την εμπειρία της από το νησί που τη σημάδεψε, τα επαγγελματικά της σχέδια και την αναζήτηση της εσωτερικής της ηρεμίας.

«Kάνω διάφορες συζητήσεις (σ.σ. για τα επαγγελματικά) αλλά αυτή τη στιγή το μόνο που μπορώ να αναφέρω είναι ό,τι το κομμάτι της υγείας και ευεξίας έχει μπει πολύ στη ζωή μου και χαίρομαι που γράφοντας σε γνωστό site έχω την ευκαιρία να μοιράζομαι όσα έμαθα...Αυτό δε σημαίνει ότι τα βλέπω όλα ροζ. Παντού υπάρχουν δυσκολίες και η ζωή μου τους τελευταίους μήνες μόνο βαρετή δεν υπήρξε.»

Όσο για την εμπειρία που τη σημάδεψε:

«Έμενα στα Βαπόρια και βγήκα έξω να δω την ανατολή. Εκείνες τις στιγμές, ατενίζοντας το αέραντο γαλάζιο, το μεγαλείο της φύσης, αισθανόμουν πως είχα εναρμονιστεί, είχα γίνει ένα με το περιβάλλον. Ένιωθα ότι το νησί ήταν δικό μου κι εγώ δική του.»