Φιλί στο στόμα με πλαστικό σκουφάκι (!) για Κίντμαν & Γουατς (φωτό)

17.06.2015
Κολλητές φίλες και συμπατριώτισσες, οι δυο διάσημες ηθοποιοί ξάφνιασαν στην τελευταία επίσημη εμφάνισή τους. Για διάφορους λόγους.

Αμφότερες από την Αυστραλία, η Ναόμι Γουατς (Naomi Watts) και η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) είναι φίλες πολύ πριν γίνουν διάσημες. Και τώρα, επισφραγίζουν τη σχέση χρόνων που έχουν με τον πιο παράξενο τρόπο.

Οι δύο ηθοποιοί παραβρέθηκαν στη λαμπερή εκδήλωση για τις γυναίκες στον κινηματογράφο που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Λος Άντζελες (2015 Women In Film) και εντυπωσίασαν με τον πιο παράξενο τρόπο.

Η 47χρονη Κίντμαν βραβεύτηκε για τη συνολική της παρουσία στον κινηματογράφο με το "Crystal Award for Excellence in Film" και ανέβηκε με την κολλητή της στη σκηνή όπου έκαναν ένα "σκετσάκι" φορώντας δυο σκουφάκια μπάνιου στο κεφάλι.

Η σκηνή τελείωσε με τη Νικόλ να αρπάζει το κεφάλι της 46χρονης Ναόμι και να της χαρίζει ένα παθιασμένο φιλί.

Και οι δύο φίλες έδειξαν να απολαμβάνουν τη στιγμή τους, ενώ οι σύντροφοί τους, Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και Λιβ Σράιμπερ (Liev Schreiber) δεν έχουμε μάθει ακόμη πώς αντέδρασαν.

Πάντως, η αλήθεια είνα ότι η Νικόλ "συζητήθηκε" και για κάτι άλλο εκείνη τη βραδιά -και δεν ήταν για καλό.

Η Νικόλ Κίντμαν περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τον σύζυγό της, όμως ο φακός εστίασε στο "λευκό" λαθάκι του μέικαπ στη μύτη της!

Τι να πει κανείς; Ακόμη και οι διάσημοι μπορούν να την "πατήσουν".