Συλλεκτικά... παιχνίδια Αντόνιο Μπαντέρας και κόρης (vds)

11.06.2015
Η Στέλα Μπαντέρας τελείωσε το σχολείο και ο διάσημος πατέρας της το γιόρτασε με σπάνιες αναμνήσεις από το παρελθόν.

Η αποφοίτησης της Στέλα (Stella) από το Λύκειο ήταν η αφορμή για την πρώτη δημόσια κοινή συνάντηση των διάσημων γονιών της, Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) και Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith), αλλά και για "σκάψιμο" σε αρχεία φωτογραφιών και βίντεο.

Περήφανος, συγκινημένος και ευτυχισμένο, ο 54χρονος σταρ, πόσταρε ένα βίντεο από το 1997, όταν η κορούλα του ήταν μωράκι και έπαιζε στο κρεβάτι με τον μπαμπά της. Πίσω από την κάμερα, προφανώς η μαμά Μέλανι, η οποία πόσταρε όλες τις φωτογραφίες της αποφοίτησης, ενώ πόζαρε και όλο καμάρι σε μια σπάνια φωτογραφία με τα τρία της παιδιά -έναν από κάθε γάμο της.

Parece que fue ayer......It seems like yesterday.....

Posted by Antonio Banderas on Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

"Εγώ και τα απίθανα παιδιά μου! Στέλα, Αλεξάντερ και Ντακότα. Η χαρά μου, η καρδιά μου, η ζωή μου είναι δικά τους", γράφει στη λεζάντα η συγκινημένη μανούλα και από τα τρία παιδιά, αυτόν που ίσως δεν γνωρίζουμε είναι ο μοναχογιός της, καρπός του έρωτά της με τον Στίβεν Μπάουερ, τον οποίο είχε παντρευτεί ανάμεσα στους δυο (!) γάμους της με τον Ντόν Τζόνσον, πατέρα της Ντακότα, ως γνωστόν.