Κιμ: Η απίστευτη έκπληξη $110.000 για τα γενέθλια του Κάνιε (φωτό)

09.06.2015
38 χρονών έγινε το... στεφάνι της χθες και η εγκυμονούσα ριάλιτι σταρ του "έστησε"ένα πάρτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Mε δεμένα τα μάτια οδήγησε τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) στην "έκπληξή" του η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά, την αγάπη και τη συγκίνησή της για τη μεγάλη του μέρα.

Το πρώτο ποστάρισμα της ημέρας ήταν οι γλυκές ευχές της Κιμ στον καλύτερό της φίλο και καλύτερο σύζυγο και πατέρα του κόσμου. "Με εμπνέεις κάθε μέρα! Κάνεις όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα και είναι συγκλονιστικό να είμαι στο πλευρό σου & να τα βλέπω όλα να συμβαίνουν. Έχεις καρδιά από χρυσάφι. Σου εύχομαι τα καλύτερα γενέθλια της ζωής σου".

Η επόμενη φωτογραφία που πόσταρε η Κιμ ήταν αυτή του καλού της σε μικρή ηλικία. Τρισχαριτωμένος ο Κάνιε και όντως, αν τον καλοκοιτάξεις, θα τον δεις και στη σημερινή του έκδοση.

Και εκεί, κάπου έρχεται και η έκπληξη... Ολόκληρο το Staples Center έκλεισε για το χατίρι του Κάνιε η Κιμ! Και για όσους δεν την "έχουν" την εικόνα, μιλάμε για την εντυπωσιακή έδρα των Lakers στο Λος Άντζελες, που γενικά χρησιμοποιείται για ο,τιδήποτε μεγαλειώδες δεν "χωρά" αλλού -όπως η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον το 2009, για παράδειγμα.

Μεταξύ των φίλων που παραβρέθηκαν, ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο Τζον Λέτζεντ, ο Τίγκα, και πολλοί άλλοι, ενώ ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα του... Χόλιγουντ και μια του ΝΒΑ και να αναμετρηθούν στο διάσημο παρκέ.

Πράγμα που έγινε και.. έσκισε.

Μεγάλες στιγμές για τον Κάνιε που άκουσε το "Happy Birthday" από τη φωνή του Τζον Λέτζεντ.