Σοκαρισμένη η Τατιάνα με το Φώτη Σπύρο: «Η κατάστασή του δεν είναι καλή» [vds]

05.06.2015
Μετά τις δηλώσεις του ότι σύντομα πρόκειται να παντρευτεί το 21χρονο σύντροφό του στη Νέα Υόρκη, ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος μίλησε στην κάμερα της Τατιάνας Στεφανίδου με την παρουσιάστρια να στενοχωριέται αφάνταστα για την κατάσταση του ηθοποιού.

Ο συνεργάτης της προσπάθησε να εξηγήσει λέγοντας πως ήταν κρυολογημένος, αλλά η παρουσιάστρια του απάντησε:

«Δε νομίζω ότι ήταν αυτό. Αισθάνομαι ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι αυτή τη στιγμή πολύ καλά. Εγώ αυτό νιώθω μέσα από τη συνέντευξη. Απλά θέλω να διαχωρίσω τα δύο πράγματα. Αυτά που λέει είναι ωραία, είναι λογικά, είναι ανθρώπινα, βγάζει την αλήθεια του. Αυτό είναι το ένα σκέλος. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται στην ώρα που τα λέει εμένα μου δείχνει έναν άνθρωπο, ο οποίος δε διανύει μια καλή κι υγιή περίοδο της ζωής του. Είναι κρίμα, δε νιώθω καλά βλέποντας ένα άτομο να μην είναι καλά.

Από την άλλη μέσα σε αυτή την κατάσταση όπου βρισκόταν δίνοντας τη συνέντευξη, την ιδιαίτερη, ευαίσθητη κατάσταση είπε πράγματα που μπορεί να μην τα έλεγε αν δεν ήταν σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Και αυτά που είπε είναι πολύ ανθρώπινα κι είναι πολύ ωραία , περνάει ωραίο μήνυμα. Γιατί ο άνθρωπος θέλει να ζήσει τη ζωή του όπως την ονειρεύεται.

Εκείνη τη στιγμή ειπώθηκε πως το όλο πρόβλημα μπορεί να πηγάζει από το στενό του περιβάλλον που πιθανόν δεν έχει αποδεχθεί τον τρόπο ζωής του ηθοποιού κι η Τατιάνα επεσήμανε για ακόμα μία φορά:

«Εγώ αισθάνομαι ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν είναι καλή. Ψυχικά, συναισθηματικά. Τον βλέπω στεναχωρημένο, προβληματισμένο, θλιμμένο, ευάλωτο».