Καραβάτου: Όμορφη στα 40 με και χωρίς ρετούς [photos]

03.06.2015
Έναν πιο αισθησιακό εαυτό έβγαλε η παρουσιάστρια στη φωτογράφηση που έκανε για τις ανάγκες του περιοδικού Hello, όπου μίλησε για το ρετούς, τη γυναικεία ματαιοδοξία και το αν αισθάνεται πιο σέξι στα 40.

Η Κατερίνα Καραβάτου έβγαλε έναν πιο αισθησιακό εαυτό στη φωτογράφηση που έκανε για τις ανάγκες του περιοδικού Hello. Η παρουσιάστρια απάντησε με ειλικρίνεια στη συνέντευξη, για το ρετούς, τη γυναικεία ματαιοδοξία και το αν αισθάνεται πιο σέξι στα 40:

Πριν από λίγες μέρες, η Ναταλία Γερμανού δέχτηκε έναν «πόλεμο», μια επίθεση για το γεγονός ότι αποφάσισε να φωτογραφηθεί με μαγιό στα 50 της. Είναι απαγορευτικό να φωτογραφίζεται μια γυναίκα στα 50 της με μαγιό;
Όχι, δεν είναι απαγορευτικό, ο καθένας κάνει αυτό που θέλει, ανάλογα με τη φάση που βρίσκεται. Για παράδειγμα, εγώ δε φωτογραφίζομαι με μαγιό και στη συγκεκριμένη φωτογράφιση, για την οποία κάνουμε τη συνέντευξη, φόρεσα ένα μαγιό που θεώρησα ότι μπορούσα να βάλω. Δεν έχω καμιά μεγάλη ιδέα για το σώμα μου, ότι δηλαδή είμαι μοντέλο, γιατί δεν είμαι, νομίζω ότι έχω ένα κανονικό, καλό σώμα, μέχρι εκεί. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί και αντέχει. Είναι θέμα προσωπικής απόφασης και δεν έχω πρόβλημα να βλέπω γυναίκες που αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους να το κάνουν! Είμαι υπέρ αυτού.

Η γυναικεία ματαιοδοξία παίζει ρόλο σ’ αυτό;
Αν μιλήσουμε με τηλεοπτικούς όρους, δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά και δεν έχει ματαιοδοξία. Όμως, δεν το βλέπω ως γυναικεία ματαιοδοξία. Βλέπω ότι σε κάποιον άνθρωπο γίνεται μια πρόταση, κι αν γουστάρει, το κάνει!

Νιώθεις περισσότερο απελευθερωμένη τώρα, στα 40 σου;
Σε κάποια πράγματα ναι, σε άλλα όχι. Τα έχω βρει καλύτερα με τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια, μ’ αρέσει που μεγαλώνω. Αισθάνομαι ομορφότερη απ’ ό,τι πριν. Νομίζω ότι τώρα είμαι πιο ευτυχής απ’ ότι πριν από δέκα χρόνια, γιατί μου τα έχει φέρει και η ζωή καλά. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος.

Πιο σέξι νιώθεις;
Όχι, δε νιώθω πιο σέξι, αισθάνομαι «εντάξει»!

Ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις γυμνή μπροστά στον Κρατερό;
Δεν ντρέπομαι καθόλου με τον Κρατερό, σε οτιδήποτε.