Η μικρή αδελφή της Νικόλ Ρίτσι μεγάλωσε & την "απειλεί" στα ίσια

29.05.2015
Η νέα άφιξη στον χώρο του μόντελινγκ έρχεται από διάσημη οικογένεια και εντυπωσιάζει.

Μέχρι τώρα, τα φώτα της δημοσιότητας έπεφταν μόνο επάνω στη Νικόλ, θετή κόρη του Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie). Μεγάλωσε όμως και η έτερη θυγατέρα, η Σοφία η οποία... φυσσάει! Στη φωτογραφία επάνω, πατέρας και κόρες το 2008, ενώ στην αμέσως επόμενη οι αδελφές (οι δύο αριστερά) σε πρόσφατη έξοδό τους μαζί με φίλη τους.

16 χρονών σήμερα η Σοφία μπήκε δυναμικά στον χώρο του μόντελιγκ καμαρώνοντας μέσα από το Instagram για την τελευταία της δουλειά για την εταιρία Assos. Ιδού:

Ενθουσιασμένη με την εμπειρία της η Σοφία πόσταρε αυτές τις φωτογραφίες ενώ με την πρόσφατη εμφάνισή της στο Met Gala, δίπλα στην ελίτ της μόδας εδραιώνει τη θέση της στη νέα γενιά των μοντέλων. (φωτό στην επόμενη σελίδα)

Η Σοφία ποζάρει δίπλα στη Ζου Ζου, τη Στέλα ΜακΚάρτνεϊ και την Κάρα Ντελεβίν εντυπωσιάζοντας πραγματικά. 16 χρονών θυμίζουμε...

Στην επάνω φωτογραφία, η Σοφία με τη Νικόλ, στην οποία, όπως έχει δηλώσει δημοσίως χρωστά την ανασχόλισή της με τον χώρο, και τον αδελφό τους, Μάιλς. Όλα τα αδέλφια έχουν άψογη σχέση μεταξύ τους.

Πιο κάτω, ο Λάιονελ με τα δυο του βιολογικά παιδιά περίπου 15 χρόνια πριν.