Χρονοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με το βαφτισιμιό της, Άλκι Κουρκουλο

14.05.2015
Τα τελευταία χρόνια και λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, η Μαίρη Χρονοπούλου έχει ελαχιστοποιήσει τις κοσμικές εμφανίσεις.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η μεγάλη κυρία του θεάτρου έκανε μία εξαίρεση και για χάρη του βαφτισιμιού της, Άλκι Κούρκουλου βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο, για να τον καμαρώσει στην παράσταση, "Φιλουμένα".

Τη σπουδαία ηθοποιό συνόδευσε στο θέατρο η κυρία που έχει αναλάβει τη φροντίδα της, ενώ η Χρονοπούλου κατέφθασε κρατώντας δύο ανθοδέσμες στα χέρια, μία για το διάσημο και πολυαγαπημένο της βαφτιστήρι και μία για την Ελένη Ράντου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, που φιλοξενεί φωτογραφίες από την επίσκεψη, το σημείωμα που συνόδευε την ανθοδέσμη του Άλκι έγραφε: «Παίξε καλά αγόρι μου. Είμαι κάτω. Η νονά σου".

Η Χρονοπούλου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εντυπωσιάστηκε με την ανακαίνιση του κεντρικού κτιρίου του Εθνικού Θεάτρου που έγινε κατά την περίοδο που διευθυντής του ήταν ο Νίκος Κούρκουλος. Εξάλλου, οι δυο τους ήταν επί χρόνια στενοί φίλοι.

"Τι να πω για τον Άλκι μου; Είναι και ωραίος και ψηλός και ταλαντούχος, αλλά και να μην ήταν, για μένα είναι το βαφτιστήρι μου και μου αρέσει πάντα. Τον λατρεύω!", δήλωσε η ίδια μετά το τέλος της παράστασης.