Η νέα σύντροφος του Πασχάλη Τσαρούχα και η σχέση της με τον Γιαγκούλα [photos]

13.05.2015
Έχει περάσει σχεδόν 1,5 χρόνος από τότε που τράβηξαν χωριστούς δρόμους με τη Θεοφανία Παπαθωμά, διατηρούν όμως άριστες σχέσεις μεταξύ τους για χάρη του 9χρονου γιου τους, Αχιλλέα. Και οι δύο όμως έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή.

Η Παπαθωμά έκανε και άλλο παιδί με τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο, ενώ πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! απαθανάτισε και τον Πασχάλη Τσαρούχα με τη νέα του γοητευτική σύντροφο στην Θεσσαλονίκη, όπου και παρουσιάζει τον επιτυχημένο μονόλογο του Δημήτρη Μανιάτη «Ο ληστής» στο θέατρο Αθήναιον.

«Η Γιώτα είναι από τη Θεσσαλονίκη και γνωρίστηκε πρόσφατα με τον Πασχάλη. Ασχολείται με την κατασκευή παραδοσιακών στολών και είναι απόγονος του θρυλικού λήσταρχου Γιαγκούλα. Οι δυο τους ήρθαν σε επαφή μέσω facebook, με δική της πρωτοβουλία, καθώς εκείνος υποδύεται στην παράσταση έναν ληστή που έχει πολλά κοινά σημεία με τον προπάππο της. Το βράδυ της Παρασκευής, μάλιστα, η Γιώτα ήταν ανάμεσα στο κοινό της πρεμιέρας του έργου στη Θεσσαλονίκη», αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό.