Ακτιβιστές επιτέθηκαν δημόσια την Κιμ Καρντάσιαν -Δες το βίντεο

07.05.2015
Μια πολύ δυσάρεστη στιγμή έζησε χθες η σέξι ριάλιτι σταρ την ώρα που μοίραζε υπογραφές για το νέο της βιβλίο.

Τις τελευταίες μέρες, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) παρουσιάζει όλο καμάρι το βιβλίο με τις άπειρες φωτογραφίες selfie που έχει μόλις εκδώσει, όμως κάποιοι επέλεξαν να εκφράσουν την αντίδρασή τους σε αυτό -και όχι μόνο- δημόσια και φραστικά. Ιδού:

Το βιβλίο έχει το όνομα "Selfish" και η 34χρονη σταρ ετοιμαζόταν να υπογράψει αντίτυπα σε θαυμαστές στο Μανχάταν όταν μια ομάδα 10 ακτιβιστών της οργάνωσης "Animal New York" μπούκαραν στην αίθουσα και της επιτέθηκαν φραστικά, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Το όλο θέμα εστιάστηκε στην αγάπη της Καρντάσιαν στις γούνες, την οποία καταδίκασαν οι άνθρωποι που μάχονται υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε μια άκρως δημόσια στιγμή.

Ορίστε και ένα από τα σκληρά ομολογουμένως μηνύματα των πλακάτ που φρόντισαν να επικοινωνήσουν και μέσω διαδυκτίου οι ακτιβιστές.

Πάντως, μετά την αμηχανία της στιγμής και αφού απομακρύνθηκαν οι ακτιβιστές από τους ανθρώπους της ασφάλειας, οι υπογραφές έπεσαν κανονικά.