Lady Gaga: Τα παραπάνω κιλά φούντωσαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης (φωτό)

28.04.2015
Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της εκκεντρικής τραγουδίστριας μήπως κρύβει ένα παιδάκι;;;

Οι αυξομειώσεις στα κιλά της Lady Gaga είναι συχνό φαινόμενο, αλλά αυτό το τελευταίο "στρουμπούλεμα" συζητιέται λίγο περισσότερο ενόψει και του γάμου της.

Η εμφάνιση της 29χρονης σταρ ξεσήκωσε θύελλα σχολίων σχετικά με το πιο "ζουμπουρλίδικο" λουκ της. Πώς θα μπορούσε να το "χάσει" κανείς; Η Lady Gaga πάχυνε και προφανώς θέλει να το κρύψει γιατί δεν εξηγείται αλλιώς ότι η ίδια επεξεργάζεται τις φωτογραφίες που ποστάρει στα σόσιαλ μίντια.

Μαζί με τον Τόνι Μπένετ (Tony Bennett) εμφανίστηκε η Lady Gaga στο Jazz & Heritage Festival 2015 στη Νέα Ορλεάνη και αυτή είναι η φωτογραφία που η ίδια πόσταρε σε Instagram και Facebook. Καμία σχέση.

Και έχει κι άλλες.

Αυτή είναι ακόμη μία φωτογραφία από την εν λόγω εμφάνιση των δύο σταρ, η οποία δεν υπέστη επεξεργασία, και δημοσιεύτηκε στο Twitter της εκδήλωσης. Τα λόγια είναι περιττά.

Την ίδια στιγμή, ιδού τι ανεβάζει στα σόσιαλ μίντια η ίδια η σταρ. Συλφίς!!! Αλλά και πάλι καμία σχέση!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Το συγκεκριμένο τρυφερό ενσταντανέ, για παράδειγμα, είναι του περασμένου μήνα. Μέσα στον Απρίλη προφανώς η Lady Gaga έχει πάρει μερικά κιλάκια και καθώς ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αραβωνιστικού της, Τέιλορ Κίνεϊ δεν μπορεί παρά να αναρωτιώμαστε... Βρε μήπως γίνει μανούλα πριν τον γάμο;;;;